Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūlijs 13., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:15
Sviests tikai tāds, ka Susliks izdomājis īsto brīdi, kad pārbīdīt virtuvē mēbeles, un man viss jākrāmē, jātīra

(2 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]atheist
Date:13. Jūlijs 2009 - 10:36
(Link)
Piedod, ka rakstu Tev šeit komentāros, bet domāju, ka visticamāk vairs neskatītos pajautā komūnu un tāpēc arī nevarētu es neko pajautāt :)

Vairāk jau interesē, kur lēti var pārnakšņot. Kā ir ar nakts dzīvi (ja nu sanāk, ka nakts jāpavada nomodā)? Cik tālu no centra ir atrakciju parks (tagad tam nosaukumu aizmirsu)? Kādas apmēram pārtikas/apģērbu cenas? Jā, un svarīgi, kādas ir sabiedriskā transporta cenas? :)

Būtu dikti priecīga, ja vismaz uz kādu jautājumu saņemtu atbildi. Paldies :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:13. Jūlijs 2009 - 13:28
(Link)
Nakts dzīve Somijā vispār ir sviests - kad es biju, tad naktsklubs slēdzās ciet ap vieniem! Un draudzene toreiz teica, ka tā apmēram visur tur esot!
Veikali darbadienās strādā laikam līdz pieciem, vai septiņiem kādiem. Kāds pavēlāks pārtikas veikals līdz deviņiem, cik atceros. Jo viņiem algas lielas, bet darbalaiks īss.
Pārtika nebij traki dārga, apģērbu un suvenīrus būtu varējusi normāli sapirkties, ja būtu pašai vairāk nauda līdzi, bet nebij gandrīz nemaz :D Bet apģērbu veikali bij feini, tas pats H&M piemēram. Vienīgi baigi skrējām, lai kaut ko paspētu nopirkt! Ap plkst. sešiem nebija, ko darīt vairs!
Sabiedriskais gan bij ļooooooti dārgs. No Haamenkyro braucām uz Tamperi - kādu 15 min brauciens - 8 eiro toreiz bija!
Jā, atrakciju parks Saarkaniemi, itkā bij netālu, bet mēs neaizbraucām, jo lija nejauks lietus. Vispār viss brauciens lietains bija. Par atrakciju parku noteikti var info netā atrast.
Par naktsmājām gan nevarēšu pateikt, es nakšņoju pie draudzenes, viņa īrēja dzīvoklīti.
O, atcerējos, ka viskaut kur bij visādas humpalu bodes, 1-2 eiro veikaliņi, tur varēja visādus prikolus atrast. Un veikalos visāda sadzīves tehnika nebij dārga, piemēram, pleijeri visādi.
Cerams, ka kaut nedaudz varēju noderēt ar info

> Go to Top
Sviesta Ciba