|
Jūnijs 21., 2005
lyrfeel | 20:57 - Neizpratne Neviena "Laimas" ražojuma šokolāde nav tik baudāma un garšīga kā, piemēram, "Schogetten" šokolādītes (šobrīd vismīļākā šokolāde man, jo ir vislabākā), fakts paliek fakts. Nu kāpēc, kāpēc jel?....
Latvijas produkts - tas, protams, ir labi, bet šokolāde nav kaut kāds medus, piens vai rupjmaize, kam jābūt dabīgiem Latvijas dabas produktiem, ya know what I mean.... Bet šokolāde ir Šokolāde, svēta lieta, un tai ir jābūt ideālai, nevis..nevis... nevis kā.... "Laimai" :P "Laima" tik taisa pakaļ tur leišiem (kuri arī "saks big taim" un vēl trakāk, nekā pati "Laima") un vēl kaut kam, bet īsto recepti uz manu sirdi un gastronomiskās baudas receptoriem acīmredzot nezina ;o[ Nu, vienkārši skumjš apcerējums par tēmu :| Kāpēc tālu ārzemēs ir laba šokolāde, bet mums - šokolāde ar kaut kādām "latviskām" novirzēm... Nezinu, kā lai savādāk to garšu nosauc... Zemnieku saimniecībām uzstāda augstas prasības saimniecībā augstākai ražojumu kvalitātei blaa blaa blaa, veikalus inspicē, viskaut ko pārbauda, piemēro Eiropas standartiem, blaa blaa blaa... Nu bet kur ir tie Eiropas standarti Šokolādes ražošanā?!? Mmm?!?? Ek
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |