25 September 2011 @ 04:15 am
 
seriously, tur ir jābūt mazliet slimam, lai mashup'otu Black Eyed Peas vs. Rammstein un ABBA vs. Korn!! :D kaut gan nevar noliegt, ka otrajā variantā es sāku smieties par to, cik pozitīva var izklausīties viena no depresīvās jaunības gruzona dziesmām.

(visu laiku labākais mashup, protams, joprojām ir Prodigy vs. Enya, un man tā arī vēl nav gadījies dzirdēt jebko, kas to pārsistu.)


un bāc. tas tomēr ir diezgan neērti redzēt dāmas ap 30+ ar aizlietām acīm grīļojamies pa deju placi. bet tad, kad viņas jau trešo reizi mēģina caurdurt tavu pēdu ar savām špiļkām, tad viņas nepamanīt ir diezgan grūti.

tā pabriesmīgi šovakar Vecrīgā, un pat pa divām naktīm kopā tomēr nesalasās gana, lai teiktu, ka vīkends ir godam nodejots. par maz, par maz.

We should consider everyday lost in which we don't dance.
/Neitzsche
 
 
( Post a new comment )
mama drama[info]virginia_rabbit on September 25th, 2011 - 05:34 am
Vai dejošana ir ekskluzīva bērnu lieta? Kaut vēl vairāk - lai iet ar savām špiļkām arī 50+ dejot, izdejot visu savu pieredzi un kaisli!
(Reply) (Thread) (Link)
zane[info]lidot on September 25th, 2011 - 11:43 am
noteikti nē. un man ir zināmas aizdomas, ka pašai būs grūti nobremzēt, bet storijs šoreiz vairāk bija tēmēts uz aizdzertu seju. pālis nevienu nerotā, bet, ja pieaugusi, nobriedusi sieviete nezina savu mēru, tad tas izskatās diezgan traģiski un atbaidoši. nav tādā dejā nekādas kaisles, tas izskatās pēc vulgāras meklēšanās. tas ir no sērijas - "izmanto laiku, kamēr esi jauns, jo vēlāk to sauc par alkoholismu." jaunībai tomēr piedod daudz vairāk. BET es gribu arī piebilst, ka pati vairākas reizes esmu ballītēs redzējusi arī 40gadnieces, kas griež ārā pogas divreiz jaunākām lellītēm. un uz tādām sievietēm es skatos ar sajūsmu. par uzdrīkstēšanos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on September 25th, 2011 - 04:48 pm
piedzērušies bērni izskatās traģiski.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zane[info]lidot on September 25th, 2011 - 05:19 pm
nu, es tak to pašu saku, ka pālis nevienu nerotā, tomēr tā kaut kā ir iegājies, ka jaunības maksimālismā pievemt pagaldi skaitās rēcīgi, bet dažus gadus vēlāk par to kaut kā vairs neuzjautrinās.
(Reply) (Parent) (Link)
Galma Āksts[info]torch on September 25th, 2011 - 08:38 am
man nepatīk dejot. pēc nīčes sanāk, ka es izniekoju katru dienu :)
(Reply) (Thread) (Link)
zane[info]lidot on September 25th, 2011 - 11:50 am
nuuuu, katram jau savi prieciņi. unTu vispār dzīvo citā kontinentā!! :D to teicienu jau var pielāgot, piem., we should consider everyday lost, in which we don't travel/insert your passion here. :)
(Reply) (Parent) (Link)
dominika[info]dominika on September 25th, 2011 - 10:33 am
ō! beidzot saskatu kādu jēgu mashapiem! šie tiešām bija interesanti, paldies par padalīšanos.
(Reply) (Link)
[info]necrolover on September 27th, 2011 - 07:47 pm
tevis atzītais labākais ir tas kas šobrīd vēl skan nepārslēgts. Iepriekšējos līdz galam neizturēju. Jāpielaiko/favorīto.
(Reply) (Thread) (Link)
zane[info]lidot on September 27th, 2011 - 11:30 pm
man tie pirmie divi pašai arī nepatīk, vienkārši iemetu kā piemēru, cik šizo var būt mashup'i. dzirdēju ballītē, atradu youtube, bet arī līdz galam tā arī neklausījos.
(Reply) (Parent) (Link)