22 April 2013 @ 10:29 am
 
ka nav, ta nav! "nu, tad es laižu vaļā savu airi..." :D


fantastiska fotogalerija no Amatas!
(ir vērts arī uzmest aci bilžu komentāriem)
 
 
( Post a new comment )
vaarna: sermulinjsh[info]vaarna on April 23rd, 2013 - 09:40 am
cik šāds prieks izmaksā [piem., vai pašam jābūt saviem piederumiem, drēbēm un tā?], un ko ir jāprot? teiksim, peldētājs esmu slikts. ar izpletni vai gumiju man lekt bail, bet šis varētu patikt. vrb vnk kkādas saites vari iedot?
(Reply) (Thread) (Link)
zane[info]lidot on April 23rd, 2013 - 09:52 am
prieks maksā tik, cik inventārs - vai nu nomā un pēc tam maksā par visu, kas pakāsts (pastāv iespēja gn neko nepakāst, ja neapgāžas, vai pakāst visu, ja apgāžas. un pirmajā reizē parasti gāžas), vai arī pērc uzreiz pats (dārgi). vismaz pirmajā reizē bez hidrotērpa neieteiktu kāpt laivā, jo ūdens ir tikai pāris grādus siltāks par ledu.
must have - peldveste, neatkarīgi no peldētprasmes.
jābūt spēkam rokās un jāprot airēt.

šie nav organizēti grupu braucieni - inventāru, transportu, laivas biedrus, maršrutus un laikus katrs izvēlas pats, tāpat kā katrs pats pieņem lēmumu - līst vai nelīst tādā upē.
jāņem vērā, ka Amata ir braucama tikai pie noteikta ūdens līmeņa, kuru tā sasniedz pavasara palu laikā vai pēc ilgstoša lietus.

noderīgu info var atrast campo.lv diskusiju sadaļā, kur pavasaros tradicionāli Amata ir viena no populārākajām tēmām. laivotāji dalās informācijā par ūdens līmeni, šķēršļiem, prognozēm, ieteikumiem utt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
vaarna: sermulinjsh[info]vaarna on April 23rd, 2013 - 10:09 am
paldies!
(Reply) (Parent) (Link)
miiljo_stundinj[info]miiljo_stundinj on April 23rd, 2013 - 11:19 am
Pa reizei tiek organizēti arī kopēji braucieni ar laivām, ka piemēram šis http://ezi.lv/lv/notikumi/saturs/laivu-ekspedicija-amata
Eži ir forša organizācija, viņu pasākumi kvalitatīvi-iesaku!
(Reply) (Parent) (Link)