Witch-queen of Angmar [userpic]

February 28th, 2012 (11:51 am)
Tags: ,

ausis glauda: The Joy of Nature – Tanchão

Pagājšnedēļ noskatījos Altered States, kas bija nez kā iemaldījusies seno, bet ne tik seno, raganu-sātanistu filmu sarakstā (tur gan nav ne raganas, ne sātanisti). Filma par zinātnieku, kurš zāļojas ar kaut ko meskalīnam līdzīgu un lien „izolācijas vannā”, lai piekļūtu savam pirmatnīgajam es vai kam tur (nafig to vajag es tā arī nespēju saprast, bet lai nu tas paliek, cilvēkiem mēdz būt dīvaini hobiji). Visu šizetu gan sabeidza galvenā varoņa pārvēršanās par gorillu. Šams skraidīja pa pilsētu rūkdams un beigu beigās zooloģiskajā dārzā nokoda aitiņu.
Vēl galvenais varonis bija Breivika kopija, bet viņa sieva – neviena cita, kā Nina no Fringe. Un Fringe opirmā sezona lielākoties ir par sazāļošanos ar LSD un līšanu tieši tādā pašā vannā.
Sieva bija viskrutākais aspekts tajā filmā. Jutu viņai līdzi pilnīgi līdz kaulu smadzenēm. Bet nevarēšu laikam izstāstīt. Ne tas Pērgintiski-Solveigiskais attiecību modelis, bet Rainiski-Aspazijiskais. Aina, kur dižais zinātnieks – vīrs, pārdzēris jēgu, stāsta saviem draugiem par to, cik nozīmīgi ir tie viņa eksperimenti, bet sieva skatās uz viņu ar tādu skumju skatienu, šausmīgi iesita pa galvu.
Ā un auns ar septiņām acīm bija kruts

Comments

Posted by: Come closer ([info]nefolk2)
Posted at: February 28th, 2012, 07:58 pm
Altered States

Ooo, tā taču sauc manu mīļāko Hocico dziesmu ^^ būs jāsadzen pēdas

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: February 28th, 2012, 10:46 pm
Re: Altered States
..2

Torrentos diezgan viegli dabūjama un Youtūbzā ir sašķērēta vienpadsmit daļās.

Drausmīgi dzudz lēkājošas figņas nāk no šitās filmas

Posted by: sickboy ([info]sickboy)
Posted at: February 28th, 2012, 09:27 pm

ja tas buutu tavs viirs, tu laikam arii skatiitos ar taadu pashu skatienu.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: February 28th, 2012, 10:36 pm
angelic

Jā, tāpēc arī tik ļoti bondojos ar to sievas tēlu, ka pastāv reāla iespēja dabūt kaut ko līdzīgu, jo visādas apmātības sākumā liekas nenormāli foršas.