Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 4th, 2011|02:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mana laulība ir viens nebeidzams blūperis. Vai nebeidzama blūperu virkne. Es tagad neņemšos prātot un tulkingot vārdu blooper, ja, piedodiet, jo aizvien vēl esmu tūcekņa stadijā.

Nupat atkal. Miegainā tūcekne pie izlietnes mazgā seju, un pēkšņi dramatiski iespiedzas. Iztrūcinātais tūceknes mīlošais vīrs norūpējies un izbijies prasa - kas par lietu?! Ilgs klusums. Vīrs: nu, saki taču!!! Aizkaitinātā sieva beidzot nozāģē: Pagaidi, es DOMĀJU, kā tas ir angliski! Vēl kādu brīdi klusums un vīra uztraukumā ieplestās gaidošās acis. Sieva: Ā, atcerējos - spaider!!!
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:April 4th, 2011 - 10:31 am
(Link)
Saki viens cilvēks, vai tā dzīve nav viena maita, ko? Ne dāmai sanāca cēli noģībt pēc dramatiska spiedziena, ar pēdējo izdvesto vārdu "spaider", nedz bruniņiekam sirdsdāmu glābt un uzdurt mošķi uz sudraba šķēpa. Un viss tikai tāpēc, ka pašā dramatiskākajā brīdī dāmai bija ilgi jādomā, kā tas nolādētais zirneklis ir angliski. Njā, neviens mēs jaunāks nepaliekam.
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:April 4th, 2011 - 03:00 pm
(Link)
Baigi forši. :) Kā ir, vai jūs ar laulāto draudziņu runājat tikai angliski vai tādā kā pidžinā, vai dažādu valodusajaukumā, vai esperanto? Nu to sirds valodujau laikam nemaz nav jāpiemin.:)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:April 6th, 2011 - 11:02 am
(Link)
Trīsvalodu mikslī, kurā galvanā sastāvdaļa ir angļu. Tāda ākstīšanās drīzāk nekā runāšana.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:April 6th, 2011 - 11:05 am
(Link)
Tā kā suns mums ir galvenokārt latviski runājošs saprotošs, tad viss klans ir spiests apgūt latviešu valodas minimumu. Suņa specifikai atbilstošu minimumu gan, bet tomēr esmu šausmīga lepna par manis veikto latviešu valodas ekspansiju :D
[User Picture]
From:[info]jim
Date:April 4th, 2011 - 10:10 pm
(Link)
:)))
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:April 5th, 2011 - 08:26 am
(Link)
Starp citu, tu tagad esi manam vīram absolūtā Varone! Es viņam parādīju TO bildi, nu, Latvija - normāla vieta, kur dzīvot, un kopš tā laika vārds "normāls" mūsu sarunās tiek lietots ar vēl izteiktāku uzsvaru kā līdz tam (pirms tam arī, bet tu izdarīji TO - tu TO, latvietības esenci, beidzot īsi un kodolīgi nodefinēji) :D
[User Picture]
From:[info]jim
Date:April 17th, 2011 - 09:26 pm
(Link)
wii! tikai nupat atgriezos šajā diskusijā, tāpēc tikai tagad varu nopriecāties, cik jauki :))