|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- īsti nezinu kāpēc te visi saka, ka pirmajam ierakstam jāesot par naudu - - nē nu kruta protams, ja viņa ir - vēl labāk, ja maks "kā telefons" - - "vakarā uzlieku lādēties, no rīta pilns ar naudām - pa dienu var notērēt, jo var tak uzlikt "uzlādēties" - - kruta ne :) - bet man dajoš veselību - daudz un labu - pārējais pofig, sapelnīsim, nopirksim -
- bet par ko citu - jāpieraksta sev, jo gardi sanāca - - (šoreiz veģetārieši drīkst aizgriezties) - - vistu siržu/aknu sautējums ar baklažāniem un tomātiem un Kūma Hmeļi-Suneļi - - - sāku ar baklažānu palielu, kuru sagriezu nelielos kubiņos un noliku atsīvoties (ar sāli) uz min. 15it - - ņēmu sauju siržu, sauju aknu, ceturdaļsauju sakapāta purava (var arī sīpolu - man prosta puravs ļoti garšo) - - uzkarsētā pannā ar bik eļļu liku cepties sirdis + aknas + puravu - - tikmēr sagriezu trīs tomātus - arī sīkos kubiņos, ādas nenoņēmu, kā citi profiņi dara (slinkums un man garšo tā) - - kad pannā viss apcepies - liku iekšā baklažānus (sanāca savas divas lielas saujas vismaz) un tomātus (apm. tikpat vai bik' mazāk) - - uzbēru lielu šķipsnu Kūma garšvielmaisījuma, mazu šķipsnu sāls (jau baklažānos gana palika), pussauju sakapātus pētersīļus un bikiņ svaigi maltus piparus - - un vēl klāt - netaņemama lieta - ar nazi plakani saspiestu, palielu ķiplokdaivu - (var prosta iespiest ar spiedi) - - vāku virsū, uguni lejā un uz vismaz 30 min sautēties - - kaut kad pēdējās 10it minūtēs - pieliku pusēdamkaroti tomātu pastu (ne Kečupu! ;) ) - lai sabiezina/satumē gardumu - - ar rīsiem vai tml. - gardums mjammm - ziemīgs paēdiens -
p.s. sore - man tās mērvienības receptēs ikdienā apmēram tā arī ir - saujās, šķipsnās mērāmas - cerams saprotami :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|