|
May 28th, 2013
11:52 am Roberts saka, viņš suši rīsiem etiķi un cukuru klāt neliekot, tikai mazliet jūras sāls un kaut kādas garšvielas (piemēram, vasabi pastu vai nosaukumuneatceros,betdabūtvartikaiārzemēs). Kāds ir mēģinājis bez cukura un etiķa? Var jau būt, ka tie ir visa ļaunuma sakne, kas neļauj apstāties, pirms nav noēsts viss, kas sarullēts. Cukurs suši droši vien veic to pašu funkciju, ko sāls šokolādē.
Burkānu sula ir ievērojami garšīgāka, ja spiežot pieliek mazu gabaliņu bietes. Bet labākais vienalga ir sarkanais greipfrūts - vienu krūzīti tukšojot var laizīties veselu stundu.
|
Comments:
es taisu suši bez cukura, tāpat visu norij un man paliek 2 gabaliņi nogaršošanai :(
Es vienmēr lieku klāt to kikkoman sushi seasoning, tā man šķiet sanāk visgardāk. Vienreiz pamēģināju tikai ar etiķi, šķita, ka nav tas.
tur droši vien ir nātrija glutamāts?
Nevajadzētu būt, man šķiet. Jo mūsmājās cītīgi tiek sekots līdzi sastāviem.
es kikkoman lapā neko ar tādu nosaukumu neredzu
Vistrakākais ir ar ingveru. Iekš Rimčika tas ir ar drausu sastāvu, pilns ar evielām. bez draņķiem ir iekš Iki nopērkams.
| From: | str |
Date: | May 28th, 2013 - 02:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
kikkoman ir normāls satāvs |
|
|
Sviesta Ciba |