Feb. 10th, 2012 @ 07:00 pm .
Tags: ,

nice, kopš 28.dec uz svariem nebija kāpts un tāpat zero izmaiņu. visnotaļ patīkami, turos garums cm - 110 vai gandrīz pat - 120 robežās. tieši tāpēc tagad pica, kola un kino ;)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: February 10th, 2012 - 09:39 pm
(Puksts)
šitā bērt sāli manās vātīs :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 10th, 2012 - 09:41 pm
(Puksts)
piedod :( bet prikols jau tas, ka es sev biju uzlikusi, ka vajag pa šito laiku vismaz +0,5 dabūt.. :D
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: February 10th, 2012 - 09:45 pm
(Puksts)
vsjo, es Tevi atdraugoju, Tu esi ļoti ļoti ļauna sieviete :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 10th, 2012 - 09:46 pm
(Puksts)
:D man tas tā dabiski sanāk...
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 10th, 2012 - 09:50 pm
(Puksts)
vienīgais, ko savam attaisnojumam varu teikt - es taču to mēģinu labot, ieraksta beigas par to viennozīmīgi liecina :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: February 11th, 2012 - 12:10 am
(Puksts)
Sievietes un diēta ir tas pats, kas pīpētāji un smēķēšanas pārtraukšana. Neesu nekāds specālists, tev ir labi gēni vielmaiņai. A vienai lielai daļai skatoties no malas palīdzētu pārtraukt rīt bieži miltu iztrādājumus, nesmēķēt un kustēties. Par ļaunu nenāk ar iemācīšanās gatavot un ieviest kaut kādas savādākas intereses ārpus sava ritma [gari jāstāsta, kā tas palīdzētu]. Diētas ir smieklīgums, nepalīdz ne tām kas pamst dēļ gēniem uz vecumu, ne ar tām kuras aprakstīju augstāk. Manuprāt sievietes caurmērā rij vairāk par džekiem un tā konkrēti, pat dēļ tā ka es daudz kustos es neriju tik daudz - neprasās.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 11th, 2012 - 12:12 pm
(Puksts)
Vaina jau nav diētās, vnk no psiholoģijas viedokļa pārmērīga ēšana sievietēm ir tieši tas pats, kas alkohols vīriešiem, ja tas ir tajā atkarības fāzē jau, jo baltie milti un cukurs tiešām raisa atkarību, bet visam tam pamatā tomēr ir emocionālās fiškas. Un bonusā vēl arī audzināšana, kad bērnībā bērnam vienmēr, kad bijis slikti, bāž konfekti, tad loģiski vēlāk viņam tā konfekte saistās ar mierinājumu un uz brīdi ļauj justies labāk.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: February 11th, 2012 - 03:08 pm
(Puksts)
Kafija un smēķēšana ar veicina rīšanu. Nu bet īsti normāli nav, piemēram, ikdienišķas situācijas. Naktī kad uzņemts alko [tam arī ir kalorijas] iet pēc tam ēst karbonādes un tad likties guļus :D ja gribas ēst uzēd ko vieglu. brokastis neēd vai ir redzēts ka ēd ko tik treknu, ka es pēc tādām uz riteņa nevaru uzkāpt, kur nu vēl mīties. Dzer vīnu un par daudz uzkodas treknas un kvantumos abnormālos. Rīj bulkas - visi zin MCdonalda ēdienreizes daudz kaloriju, bet nav sāta sajūtas, pēc 1 h gribas ēst. Dārzeņiem, lapām arī ir problēmas ar to sāta sajūtu. Ēd neregulāri, badojas un tad tāpat beigās ieloca ko treknu. Organisms vnk uzkarās. Mīl ēst makaronus, tur lai viņus dabūtu ārā vajag tādas fiziskās aktivitātes :D Un tā tālāk un joprojām. Sievietes itkā lasa, domā - tomēr tāpat beigās ēd sviestaini, plusā sūdīgāk viņām vielmaiņa par džekiem.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 12th, 2012 - 05:15 pm
(Puksts)
Vēl jau atkarīgs arī no vecuma, jaunībā bik vienkāršāk, bet ap 30mit gadiem vielmaiņa palēninās i džekiem, i beibēm.. Un visi apēstie makaroni un karbonādes turpat vien sāk palikt :D