kihelkonna - gaujas mala šogad šausmīgi piekakāta. [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

gaujas mala šogad šausmīgi piekakāta. [29. Aug 2008|17:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā polijas pierobeža.
kā vēl nevienu gadu, gar visām takām un ceļiem, kas gar gauju iet, papīri, papīri un brūnas čupiņas. agrāk tā nebija! un telšu skaits nedēļas nogalēs nav mainījies. vai nu cilvēki sākuši vairāk šķiedrvielas ēst un vispār vairāk ēst (ar to es gribēju teikt, sākuši vairāk dirst), vai arī vairāk un stiprākus papīrus nēsā līdzi.

lauku ļaudis jau apmēram līdz 6 gadu vecumam iemācās, ka nevajag kakāt uz takām. kamēr pilsētniekiem to neviens nav mācījis.

laulenis nesen bija usā kaut kādā nac parkā, tur uz informācijas stendiem bija tādi uzvedības noteikumi kā nekārtot dabiskās vajadzības tuvāk kā 15 m no ceļiem un takām, un lielās darīšanas aprakt vai nest līdzi.

kaut ko tādu vajadzētu arī pie mums ieviest, bet ar ko sākt. negribas iet un lekt iestādēm virsū.

vai reklāmas kampaņa - savu kaku apraki? un demonstrēt kā kāds kaku aprok ar sūnām. stenēdams "es mīlu latviju".

a tā, sīce paaugsies, gribēšu famīliju laivu braucienā. bet negribas pa tādu kaku koridoru.
Linkir doma

Comments:
From:[info]dzeina
Date:29. Augusts 2008 - 18:11
(Link)
ja tu par šo ierakstu, viss ir uz vietas
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:29. Augusts 2008 - 21:03
(Link)
USA uz šo tik tiešām stingri skatās - braucām ar kajakiem pa vienu upes posmu, kur obligāti līdzi jāņem pārnēsājama tualete smagajai frakcijai, un tūrisma sezonā reindžers gala punktā var arī paprasīt parādīt, vai ir līdzi (vai lietojumu pārbauda, gan nezinu :))
Bet tur situācija ir bišku cita - ļoti maz teritorijas, kur iespējams cilvēkiem izkāpt krastām, ļoti liela noslodze un klimats, kurā viss lēni sadalās. Līdzīgi ir populārajos kanjonos, no kuriem kakas speciālajos maisiņos jānes ārā, nedrīkst arī ierakt zemē.
Bet ar taciņu piekakātājiem varētu cīnīties sabiedriskās patruļas - krūmos uzglūnēt un tad, ja kāds uz taciņas gānās, piezagties un ar bērza rīksti pa pakaļu :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:29. Augusts 2008 - 21:33
(Link)
tas bija jozemītu nac parks pie losandželosas. kaut gan sausajā un kalnainajā vietā arī daudz iemeslu šādam ieteikumam. paldies par stāstu :)