Tue, Nov. 27th, 2007, 09:57 pm
mammu, kāds lasa manu dienasgrāmatu!

šķiet, būšu skolas pieinternetsolā sēdot un medījot cibā mūziku, aizmirsusi izlogoties. kāds atstājis sveicienu, pārkrāsojot manu ādiņu.

Tue, Nov. 27th, 2007, 10:59 pm
[info]indejaanis

vienmeer par droshu aadinju ;D

Wed, Nov. 28th, 2007, 08:28 am
[info]penny_lane

mī nat. mī wanted tu sī jū pie pitchforka hier, bet njikā. bof. manā pub.d.g. ir tālrunis. precizēju manā pubiskajā daugu;). kōōōl mīiiii!!!

Sun, Feb. 24th, 2008, 01:54 pm
[info]gatraudzis: koferpasta

dance dzhi fogu..deja ar uguni..un kaa iet un es esmu edgars..un kaut ko jaunu uzzinaaji?..un..

Sun, Feb. 24th, 2008, 08:42 pm
[info]iive: koferpasta

heijaa, hei!es par tevi domāju, jo šodien mums tapa kas līdzīgs pagrīdes kapueras pulciņam,kur tikai viens pagaidām ir tāds, kas kaut ko māk.bet tas nekas.iet jauki.kā tev?

Sun, Mar. 2nd, 2008, 08:06 pm
[info]gatraudzis

kaadu laiku biju piemirsis ka esmu bijis tavaa cibas profilaa..kur mana galva?naakam nedeelj jaasvin sestdien sava gada dzimeniite..jaapkopo dažādi video un jaaceraas vecaas labaas dienas..par to dance dzhi fogu nevareetu ar kaadu parunaat par apmaaciibu?reizi divaas nedeeljaas un par atliidziibu protams..tas buutu ljoti jauki..cik magjiski buutu ja vasaaraa pie juuras krasta zem kaapaam kaads lidinaatu sev apkaart lidojoshas lodes kaa uguniigas planeetas..skaneetu biribau un viljnju klusums..(sick):)

Sat, Mar. 8th, 2008, 08:18 pm
[info]iive

ir kāda persona, kas piekrita parādīt tev kā pašam sev iemācīt tās lodes lidināt. vajag tik izdomāt, kad ir laiciņš atnākt un vai nu pašam sameistarot tos verķīšus, vai paziņot iepriekš, lai mēs dabūjam tev kādus treniņam

Sat, Mar. 15th, 2008, 07:19 pm
[info]gatraudzis

baigi forshi..a kaa taas bumbas var pagatavot?varbuut e-bayaa var nopirkt?varetu pasuutiit un tad peec divaam nedeljaam atnaakt..es vareetu reizi divaas nedeeljaas sestdienaas un sveetdienaas..jebkuraa laikaa..a cik lielaa meeraa vareetu atalgot vinju par taadu nodarbibu?

Sun, Mar. 16th, 2008, 03:23 pm
[info]iive

nu, visjaukāk jau ar paša pagatavotām darboties, ne? iesaku pagooglot un paskatīties, kādus tev labāk gribētos, un tad atrast instrukciju, kā pagatavot. nu, piemēram http://www.luxotica.com/education/howtomake/poi.cfm ir tādi visai nopietna paskata, citur atradīsi, kā no zeķēm pagatavot, treniņam ir ok arī tādi.

Sun, Mar. 16th, 2008, 03:26 pm
[info]iive

ja ir nepārvarama vēlma atalgoties, paņem kādu našķi ;)

Sun, Mar. 16th, 2008, 06:12 pm
[info]gatraudzis

ja es taisiishu bumbas no zekjeem tad es staigaashu pilniigi pliks..darbaa es nedabuutu naudu ja pusdienlaikaa neietu uz toaleti kur uzvelku zekji uz galvas un skrienu pie priekshnieka..a zekju bumbas nav par vieglu?