Sun, Mar. 10th, 2013, 06:32 pm

dzirdēju pa radio, ka divas meitenes no jaunajiem medijiem  atvērto ideju telpā prezentējušas ierīci, kas ļauj ausīs ritmiski spīdināt gaismu. izrādās, ka gaismas spīdināšana ausīs palīdzot pret sezonālo depresiju, un jauno mediju meitenes šo ideju attīsta tālāk, ar ritmizēto gaismu it kā panākot nomierinošu vai uzbudinošu iedarbību. man patīk tie jaunie mediji.

Sun, Mar. 10th, 2013, 06:38 pm
[info]iive

jāpamēģina paspīdināt telefona lukturīti ausī

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:03 pm
[info]dominika

forša ideja! un tie jaunie mediji - man periodiski uznāk vēlme ņemt un izmācīties vēl vienu bakalauru.

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:06 pm
[info]iive

ir jau arī maģistri! un jauno mediju maģistriem ir pieejamas arī foršās esf stipendijas http://www.liepu.lv/lv/734/esf-stipendijas. iespējams, ir vērts uzzvanīt un pajautāt, kādas tehniskās zināšanas nepieciešamas, lai iestātos, un tad jau līdz nākamajam septembrim īzī visu samācīties - kaut vai atbraucot uz l. un turpat pakonsultējoties ar vecajiem jaunajiem medijiem :)

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:12 pm
[info]dominika

vā, bet tur jau vajag gleznot un fotografēt, un filmēt prast, man ir ļoti ļoti primitīvas iemaņas šajā visā. un programmēt un maketēt (vismaz to Dace B. mācījās tur bakalauros), ko es vispār neprotu ne nieka. ja es nolemtu, ka jāsāk ar šo nodarboties, man tomēr būtu jāsāk no sākuma.

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:17 pm
[info]iive

maketēšana ir baigais fuflo, vismaz, ja tā ir tā pati, kas mums. indesign tām prasībām iemācīties var vienā vakarā. tā jau man šķiet, ka tev ir neslikts portfolio, cik nu šur tur šis tas novērots. bet skaties, protams, pati. es varu tikai no malas pateikt, ka manuprāt tas tavu dzīvi padarītu košāku un pilnāku radošuma (tagad jāieliek links ar "hear these testimonies" un tur bildes ar paziņām pirms un pēc studēšanas jaunajos medijos)! :)

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:22 pm
[info]dominika

kāds portfolio, es taču tikai rakstīt da tulkot protu...
bet vispār tev ir taisnība. es ļoti ilgojos pēc radošuma un jaunām, "reālām" (tādām, ko dara ar rokām arī, ne tikai galvu) prasmēm. tomēr pagaidām mani vēl smacē šausmīgas bailes sākt kaut ko jaunu. bail, ka atkal varētu sagrābties, aizrauties, un tad nespēt to visu panest un atkal krist tajā drausmīgajā depresijas bedrē. tā lūk, nav tik vienkārši, bet tu jau laikam arī to zini.

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:26 pm
[info]iive

paspīdinam telefona lukturīšus ausīs un kaut vai ar smiekliem kāpjam pāri savām bailēm. zinu, ka easier said than done, bet jebkas taču ir labāks par vēlāk nožēlojamu neizdarīšanu.

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:31 pm
[info]dominika

:)

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:23 pm
[info]iive

ā, bet, ja šaubas bija par maģistriem, nevis par studēšanu kopumā, tad jau jā, bakalaurs jau arī tur pietiekami interesants izskatās.

Sun, Mar. 10th, 2013, 07:24 pm
[info]dominika

šaubas primāri par maģistriem, bet fonā par vispār kaut kā jauna sākšanu :/