[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:09:15 am
Sāku jau pierast... Ik rītu, atveru acis no maigas ūsu kutināšanas... un tad kāds man iebļauj ausī...! Es parasti izliekos, ka nedzirdu un sāku uzkrītoši dziļāk elpot. Tas kaķa gabals neliekās mierā un sāk ložņāt pa mani... ... Astainā nelaime urkšķ, pukst, ņurd, knosās... vienā vārdā kaut ko meklē... Beigās sāk ar savu auksto un slapjo degunu bakstīt manējo un aiz sajūsmas maļ dzirnaviņas... Mēģinu jamo mierināt ,- Labs, labs Emīls.... Aizveru acis un mēģinu vēl ko glābt no sapņa paliekam... Un tad - Apoteoze!!! Sīkais neapmierināti ieņaudas , paceļ asti un !!! ... prasti Apsēžas man uz galvas! Lūdzu ņemt vērā, ka ar katru rītu šī pakaļa paliek resnāka, košaks smagāks un visa šī „priekšspēle”, ar kuras fāzēm sāku šo rakstu – īsāka!!! Un tad ... tad es gandrīz pamostos... Labrīt , Tauta!!!!
Tagad rodas jautājums?!!! Iru pamanījusi, ka pakaļas iespiešana manā degunā ir košaka Pēdējais Arguments. Ar to, ka gulta no rītiem ir pilna ar visāda kalibra rotaļu pelēm esmu jau samierinājusies, bet tā Pakaļa!!!!..
Vispirms, ko tas manevrs nozīmē??? Otrkārt, kā no tā paraduma tikt vaļā? Būtībā man ir mācīts, ka ja gadījumā košaka uzvedībā mani kaut kas neapmierina, man jāpūš šim kāda ūdens šalts..., bet tas taču būtu par daudz prasīts, lai ietu gulēt ar pulverizatoru padusē un kritiskā periodā pūstu šim ūdeni zem astes, vai ne? ;o))) Fiziski jamo ietekmēt nedrīkst, košaks dabūs psiholoģisku traumu un nafig man kaķis ar kompleksiem, vai ne? Bet ja to procesu nepārtraukt, psiholoģisku probu dabūšu es! Nafig jums tāds sievišķis?!! Sirde pilna! Sūdzos!
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]bumsis
Link:(Link)
Time:11:44 am
Nu, ja tā darītu mazs bērns, teiktu ignorē šo darbību, un viņš neredzēdams jēgu tam visam, metīs mieru.Bet cik ilgi tā var?:(Tas izklausās pēc sēdēšanas uz galvas.Mans kaut kā pat bez balss pacelšanas ir sapratis, ka ar mani joki mazi.:)))
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:11:56 am
Vot esarī par to - Jams jau sāk sēdēt man uz Galvas!!!!
(Reply to this) (Parent)

[info]eermaniitis
Link:(Link)
Time:12:21 pm
kaapeec vinsh tev kutina uusas?

ja mans uusas saak kuteet es jamaas nodzenu - paliidz ;)

p.s.
kakjim labi paliidz peeriens ar chiibu - pie viena arii respekts no chiibas rodas ;)
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:12:25 pm
Kā! es auzmirsu Čības efektu!!!!! ... Paldies... ;o)))
(Reply to this) (Parent)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:01:07 pm
he he.. man ieteica, nogulties gultā citā leņķī - košaks apjukšot un ... tad ... Vienā vārdā ka man gultā biežāk jāmaina pozas?... es ir gar zemi! Tie vīrišķi visi vienādi! Nu tai nozīmē, ka viņiem tikai vienu vajag, lai sievišķis ir gultā rosīgāks ;o((..;oD tad vēl ieteica iegādāties vel vienu kaķi un tad šie būs ar sevi noņēmušis un liks mani mierā - iedomājies ! Grupņiks manā gultā Ak Kungs!!! Pasaule nojūgusies!!
(Reply to this)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:06:46 pm
Uz kurieni iet izmisis sievišķis? Es taču varu uzskatīt, to, ka pamostoties zem svešas pakaļas, sieviete var būt izmisusi?... izmisis sievišķis iet uz frizētavu... Tad, sēžot frizieru krēslā, sievišķis atraisās un zaudē modrību... dalījos savā sāpē... Ziniet, ko man atbildēja?.. Olguci, kaķi parasti nosēžas cilvēkam uz problemātiskām zonām... vienā vārdā, pēc kaķa domām man ir problēmas ar galvu!!!! Vāks, vai ne...Gandrīz apvainojos, bet nepaspēju - pa ceļam no frizētavas ieskrēju dažos veikalos, kā rezultātā man palika skaidrs – kaķim ir taisnība – man IR problēmas ar galvu!! Es pat teiktu – Akūtas!
(Reply to this)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.