[icon] fadu - November 5th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:11:57 am
Pamodos desmitos…. Aiz loga bija septiņi grādi, un es atcerējos vakaru…. Faktiski tā jau bija nakts. Klaču sišana bija nedaudz ieilgusi, prāta nedaudz atausa, tas brīdis ap trijiem naktī, kad mēs ar drušku ar matu fēnu atkausējām to ledusskapi, kas ne pakam negribējās šķirties no apledojuma. Tad ap četriem, viņa sāka brīnīties, ka viņai vēl nav zvanījuši bērni, lai uzprasītu, kāpēc nebrauc mājās, tad mēs sākām meklēt viņas mobzi, kurš izrādījās ir palicis mašīnā… Tad viņu sāka mocīt sirdsapziņa un viņa atteicās no manis uzklātās gultas un teica, ka nezin, ko tagad mājās teiks, ka tik vēlu… ;o/ es jamo izlaboju – beidz, piecos no rīta, tas vairs nav Vēlu , bet gan Agru… un tur ir zināma starpība… Tad es kādu brīdi pavēroju, kā viņa kasa ledu nost no savas mašīnas, kā mēģina to ilgāku laiku bezcerīgi iekustināt un kad tas tomēr izdevās pēc min 15 gāju gulēt… Par ko mēs TĀ sitām klaču? …a vot neatceros, goda vārds ;o))))
comments: 9 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:05:31 pm
paskaidrojiet man pēdējo teikumu, trīs reizes izlasiju nesapratu - kur "atpakaļ?, kā es zināšu, ka tā saķere ir atjaunota... nu kās man bija jādār... jāatgriežās tai pozīcijā pirms es gribēju pagriesties, ja?... pag , un tas viss ir jāizdara pa 3 sekundēm? Vāks ;o/

"...Ja automašīnai sāk slīdēt priekšpuse, tad izplatītākā autovadītāja kļūda ir mēģināt stūri sagriezt vēl vairāk, tādejādi papildus noslogojot priekšējos riteņus. Pareiza rīcība šādās situācijās ir psiholoģiski grūti izpildāma, jo stūre būtu jāatgriež nedaudz atpakaļ, jāatjauno saķere un jāmēģina griezt līkumā atkal..."(c)
comments: 16 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - November 5th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.