: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 23., 2004


[info]f13:18 - ew!
Vakar pa nakti es izdomāju pamainīt sava žurnālīša izskatu, un pat sapratu, kas un kā tur notiek, tikai es kaut kā neredzu sajūsmas kviecienus no tautas puses. Hm? Nu, labi, labi, galvenais jau, ka man pašai patīk.
Vēl tikai jāsameklē kāda tiešām skaista bilde, ko likt fonā. Ar manu neizlēmīgo raksturu izvēli izdarīt nudien ir grūti.
Paķēru saulīti arī šodien. Protams, no vakardienas zvilnēšanas nekādas jēgas nebija, bet skatīsimies uz visu no gaišās puses - apdegusi arī neesmu. Pagaidām.
Mamma jau ir aizbraukusi uz Rīgu, un pat atstāja man naudu, tik, cik es prasīju. Šodien mēs jau atkal sapratāmies ļoti labi. (Mana dzīve iet kā pa amerikāņu kalniņiem laikam).
Tikai pārmaiņas pēc varētu notikt kaut kas tiešām jauks. Es ar to domāju - tiešām, tiešām jauks.

Šodien pie manis atbrauc [info]korinte :) Ko mēs darīsim - man pašreiz nav ne jausmas, bet vismaz es netupēšu viena un viņai nebūs jāmarinējas Latgalē, kaut kur galīgā ellē netālu no robežas ar senčiem.
Tagad vajadzētu sadabūt rokā kādu, kam normālā veikalā pārdotu kaut ko grādīgu. Es jau, protams, varu riskēt, un uztaisot nopietnu ģīmi, iet iepirkties pati, bet drošs paliek nedrošs, kā jau visiem labi zināms.

                                                       Ak jā - priecīgi jums nolīgot ;)
                                                       


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba