: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 6., 2023


[info]f15:20
vispār es ieteiktu saukt kompetentās institūcijas un speciālistus par sertificētiem, jo stipri ne visi viņi ir cienīgi saukties par kompetentiem.
šodien no vienas tādas kompetentas speciālistes sāku sapņot par nervu drapēm. 

vispirms es mēģināju uzrakstīt e-pastu, lai kaut kā cieņu neaizskaroši pateiktu, ka iesūtītais darbs ir sūds. vakar arī izlasīju, ka aizvien biežāk e-pastos sāk parādīties pasīvi agresīvas frāzes ("kā rakstīju iepriekšējā vēstulē", "draudzīgs atgādinājums" u.c.) un doti (diezgan bezjēdzīgi) padomi, kā nebūt pasīvi agresīvam darbiniekiem. tā nu visādi izmēģinājos noformulēt savas domas, bet tās negribēja formulēties teikumos vispār, jo, nu, kādu reakciju no manis tādā situācijā sagaida, ja darbs ir pliks copy-paste, ko es īpaši un speciāli, un vairākkārt uzsvēru, ka man nederēs, un lai viņi nosaka par to atbilstošu samaksu, lai visi ir apmierināti. un ko es dabūju? copy-paste! ar tām pašām gramatikas kļūdām. ar veco adresi rekvizītos. ar divtūkstošdesmitajiem gadiem pielikumu veidlapās! izlabot tādus sīkumus būtu liecinājis vismaz par kaut kādu ieguldīto darbu.

bet nē, redziet, pateikt, ka šis darbs nekur neder un es uzskatu, ka tā ir bijusi mana laika izšķiešana (kaut ko tādu atsūtīt "pārskatīšanai"(c)), ir nepieklājīgi.
vai arī nav?


sabojāja garīgo tikai.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba