: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 23., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:03
tad es te aizvien kumšķiem turpinu ķemmēt ārā matus un domāju, lūk, ko. es domāju, ka māte daba tomēr ir the baddest bitch of them all, nesimpatizē sievietes tai nu nemaz, jo, lai arī grūtniecības laikā it kā (it kā) tiek darīts daudz kas, lai sieviete kļūtu pievilcīgāka, lai organisms spētu iznēsāt to bērnu un izaudzēt viņu sevī, un no tā izrietoši arī, lai apkārtējie par viņu rūpētos, tomēr, tiklīdz tas bērns ir ārā, tā mātei dabai taču ir diezgan nospļauties, kā tavs ķermenis dzīvos tālāk. re, kļūsti lisa, zaudē zobus, savu darbiņu esi padarījusi, āmen baznīcā. nu, tad mēs, protams, ņemam grožus savās rokās, un tomēr, tas tāds diezgan liels uzmetiens, un nākamreiz, kad māte daba nāks ar mani "draudzēties", es teikšu: screw you.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]authenticity
Date:23. Maijs 2019 - 21:35
(Link)
Mātei dabai nesimpatizē neviens. Viņa vnk rūpējas, lai suga atražotu pati sevi, tas ir augstākais mērķis radīt pēcnācēju un tam tiek ziedoti visi resursi, kādi ir, loğiski, ka māte iztērē visas savas rezerves un vēl vairāk. Vēl trakāk būs tad, kad reproduktīvais potenciāls būs beidzies, iestāsies menopauze un no sievietes mātes dabas acīs nebūs pilnīgi nekādas jēgas :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Maijs 2019 - 21:43
(Link)
un tomēr, uz sievietēm viņai īpašs zobs.
[User Picture]
From:[info]authenticity
Date:23. Maijs 2019 - 21:54
(Link)
Kopumā jā, bet varbūt nedaudz mierinoši ir tas, ka principā katram vīrietim, sasniedzot pietiekošu vecumu, ir determinēts saslimt ar prostatas vēzi, vienīgais veids, kā no tā izvairīties, ir nomirt. Vīriešiem ir arī lielāks risks saslimt ar dažādām garīgām atpalicībām, autismu, gan jau arī dažādām citām slimībām, kuras es vnk vairs neatceros, jo nav mans lauciņš.
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Maijs 2019 - 09:19
(Link)
vārgulīgs mierinājums :)
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:24. Maijs 2019 - 16:00
(Link)
vispār grūtniecības laikā mati nekrīt ārā nemaz, līdz ar to šobrīd tas kompensējas un tiek izsviesti tie kas deviņu mēnešu laikā bija aizkavējušies, pabojājušies utt. un to vietā māte daba audzē jaunus, spēcīgākus, kas nav pārcietuši rezervju dalīšanu diviem organismiem. Bet tā kā tas notiek strauji rodas maldīgs priekšstats par potenciālo plikpaurību :)

> Go to Top
Sviesta Ciba