: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 15., 2005


[info]f13:45 - .nu i pofig.
Rezultāti būs zināmi apmēram pēc stundas, bet man nebija vēlēšanās tur sēdēt divas ar pusi stundas, lai uzzinātu, ka otro kārtu neesmu izturējusi. Sarunāju ar vienu meiteni, ka piezvanīšu viņai, jo viņa gaidīs līdz galam.
Viena iegāju telpā, kurā sēdēja divas sievietes, prezentācija gāja kā nākas, kompis neuzkārās, usb porti bija, bet visu savu sakāmo es nojaucu, balss man trīcēja, rokas arī, uz jautājumiem atbildēju kā politiķis - riņķī un apkārt. Viena bija noskaņota skeptiski, otra bija daudz laipnāka, bet... Es tik un tā izgāzos. Pat negribas zvanīt tai meitenei.
Viņa bija sagatavojusi videoreklāmu par minerālūdeni, džeks bija sagatavojis videoreklāmu par kaut kādu mašīnu. Opel ai Audi, fig-viņu-zina, neatceros, viena skuķene bija sagatavojusi savā skolā pasākumu, kuru reklamēja visur kur, un tad par to arī stāstīja.
A man ir mazā Vana Tallin, kurā es drīz gremdēšu savas bēdas, lai arī patiesībā man ir pofig. Neesmu vairs tik droša, ka tik ļoti gribu tur mācīties. Nujā, škrobis par izgāšanos jau ir, bet..aij. Tāpat mana sapņu profesija ir cita.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba