17 November 2016 @ 09:40 am
 
pagaidām visvairāk man licis apjukt ir šis https://en.wikipedia.org/wiki/Genderqueer

es nesaprotu, ko jūt transeksuālis, jo es tāds neesmu, bet tas man neliedz saprast konceptu. varbūt pie vainas visi tie video, kur viņi tiešām šķiet pilnīgi negudri, bet tīri instinktīvi man tas izklausās pēc bulšita. un ja pieņem, ka dzimuma nav, bet ir/nav seksuālā preference, kā to sauc?
 
 
( Post a new comment )
gamall[info]gamall on November 17th, 2016 - 01:38 pm
man liek apjukt cilvēki, kuriem ir spēcīga pārliecība par būšanu sievietei vai vīrietim, vienalga cis vai trans, vai vienalga kādai kombinācijai. nevaru iebraukt, kā gan tas varētu justies. kaut kādi lasīti apraksti liekas tikpat saprotami cik apraksti par krāsām, kuras neesmu redzējusi, un garšām, kuras neesmu jutusi.
(Reply) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on November 17th, 2016 - 01:49 pm
un kā Tu jūties?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gamall[info]gamall on November 17th, 2016 - 01:51 pm
es jūtos ok, bet dažreiz kā vienīgais normālais cilvēks.
(Reply) (Parent) (Link)
honeybee: saruna[info]honeybee on November 17th, 2016 - 02:01 pm
jā, man ir līdzīgi; bet es gan pieņemu, ka ne visi, kas sevi uzskata par piederīgu konkrētam dzimumam, ir par to "spēcīgi pārliecināti"
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ieraksts: fritz2[info]ieraksts on November 17th, 2016 - 09:44 pm
lūk, jā! cieša piederība noteiktam dzimumam vispār ir ļoti plūstošs jēdziens, bet tie pārējie varianti jau ir tīrā izdoma, manuprāt.
(Reply) (Parent) (Link)
ieraksts: kaķis nopietns[info]ieraksts on November 17th, 2016 - 09:43 pm
ir pilnīgi skaidrs, ka ir visādi varianti, kā justies vai nejusties piederīgam konkrētam dzimumam, un tas ir pilnībā atbalstāmi, bet tie hvz-ciktur tumblr dzimumi tīri instinktīvi šķiet nu taaaads bulšits, jo viņus arī pārsvarā tur atbalsta visādas acīmredzami nenobriedušas personības, kuri to visu pat neiedomātos, ja tas nebūtu uzrakstīts internetos.
(Reply) (Link)