disfigurator

Drošības vārdā

Sep. 7th, 2021 | 01:08
No: : disfigurator

Ideja, ka Pasaule spēs gada laikā vakcinēties pret svaigu vīrusu - slima un viegli ekspluatējama. Ideja, ka šīs slimās idejas vārdā ilgstoši jāierobežo cilvēku pārvietošanās tiesības demokrātiskās valstīs - divtik slima.

Drošības vārdā nepratīsim remontēt savus gadžetus, jo tajos ir bīstami akumulatori, miniaturizēta nāve un tie var pārstāt darboties! Drošības vārdā ļausim ražotājiem skenēt mūsu datus mobilajos, meklējot tajos X, kas šoreiz ir bērneļu porno - "Tu pedofīls, ka pretojies šai Orveliskajai idejai???" Drošības un kovidnieka vārdā ļausim X darīt Y - tipiski autoritatīvs virziens - dod mums mazliet savas brīvības apmaiņā pret drošību. Kopš kura laika drošība ir valūta un pamatvērtība?

Cilvēki mutēm vaļā klausās pāri okeānam airētājos, pasaules atklājējos. Ar smaidu un asarām acīs cilvēks atceras trakos brīžus un to, ko tie personā ir pienesuši. Trakie iemantos pasauli - arī tu atcerēsies nevis to, cik bērza malkas piekurinātā istabiņā ērti pirdi villainītē, bet ko diametrāli pretēju, ar drošību īsti nesavienojamu. Drošība rada ofisa dārzeņus, neko vairāk.
Mēs esam lupatas vai kosmosu izzinoši CILVĒKI? Kāda bļa drošība - tu burtiski sēdi uz pusizkusuša un 71% kapūdeņota, cilvēces piedirsta kosmosa kuģa Zemes, kas nenormālā ātrumā griežas ap savu asi, citā stulbā ātrumā orbitē ap nenormāli jaudīgu kodolreaktoru Sauli, un kopā ar kaimiņu planētām, melnajiem caurumiem un whatnot triecamies cauri Voidam pretim citai galaktikai. Ilūzija, ne drošība.

Tās pašas slimās idejas un kovida drošības vārdā instalēsim trekošanas aplikācijas. "Tu antivakseris, ka neinstalē?" Un deklarēsim savus medicīniskos datus sociālajos tīklos: "I'm holier than thou, reku mans bļembuks - pis vakcinēties tagad tu!" Es atceros laiku, kad potenciālais darba devējs par medicīniskas dabas info pieprasīšanu varēja norauties atbildību, bet tagad ir otrādi - atbildība un ierobežojumi par medicīnisku datu/sertifikātu neuzrādīšanu. Paturi Kovid, apturēt tāpat šādi nespēsi, sākotnējā ideja un tās piedāvātais mērķis ir praktiski nesasniedzami, tādēļ absurds un utpoisks. Tie, kas ieinstalēja varbūt vismaz var sajusties, ka ir kaut ko darījuši lol.

Drošības vārdā būsim diktatūras ar mākslīgi saasinātu ekonomisko krīzi, jo visi pa virsu epidēmijai ir sasēdināti mājās - absurds, kuru nepiekopām arī laikā ap pasaules kariņiem, badiem un revolūcijām, dīlojot ar lipīgākiem vīrusiem. Bet tagad - pārtikušā laikā - mazāk lipīga draņķa vislābākapkarošanas un drošības masturbācijas vārdā - tupēt mājās, nesocializēties, derpresoties! Un paziņu lokā ir cilvēki, kas grib vēl vairāk drošības.

Vai par tās cenu ir domājuši?

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.