running to stand still

May 15th, 2011

12:52 am

skatījāmies eirovīziju, tas vispār savā ziņā ir superkruti, ka azerbaidžāna uzvarēja, jo vismaz tagad cilvēki zina, ka tāda valsts eksistē, un, kā izrādās, es pati neko vispār nezinu par azerbaidžānu, tā ka ir mudinājums atsvaidzināt atmiņu.
un vēl es ik pa brīdim pāršķirstu vecos cibas ierakstus, nu, tur teiksim tieši šajā dienā pirms gada vai diviem, etc, un vai man dieniņ, es taču esmu tik atklāta. es pat nezinu, no kurienes īsti tas nāk un kāpēc, nu, kāpēc nav nekādas aiztures mierīgi izplāties, tas pat nav kaut kāds anonimitātes vilinājums, jo daudzus no jums es taču pazīstu arī ārpus internetiem.
vienvārdsakot, figviņzina. kamēr jūs tur pa muzejnakti (omgzzz, es arī tur gribēju būt. :(.), es dodos sakārtot mitekli, dušā un skatīties lost in translation. bezmiegs ftw.

05:47 pm

biju veikalā, noskatījos teju visus madonnas videoklipus, papļāpāju ar vecākiem, jo ir taču ģimenes diena, palasīju par vīni, pat nomainīju cibai autfitu, nu, to esejas rakstīšanu tak vairs nevar atlikt.

11:58 pm

I believe in the power of boybands, ļoti daudz dažādas kvalitātes vīnu un patīkams vakars ar dažādu boibendu mīlasdziesmām un draudzenīti. un vēl mani rēķini ar loģiku ir oficiāli nokārtoti, protams, izkritu pēdējā eksāmenā, bet kāda starpība, viņi uzlaboja rezultātus otrajam eksāmenam, tb, jo labāks rezultāts, jo stingrāk vērtē tavas kļūdas, nu šo pieeju atcēla, līdz ar to mans bēpluss kļuva par smuku a, un viss ir labi. ja es varu tikt galā ar kaut ko tādu kā loģika, kas man absolūti nepadodas, nu, es taču varu visu. un ne gluži ar zemāko iespējamo rezultātu, bet tā pieklājīgi.

līdz ar to pacelsim glāzes, draugi. viss ir labi.
Powered by Sviesta Ciba