running to stand still

May 13th, 2011

01:13 am

nu bāc, nu. nesaprotu, kāpēc man vienmēr vajag izvēlēties rakstīt par tādām izteikti smagām tēmām, nu. tikko mēģināju skatīties the machinist un sapratu, ka nebūs, ka šovakar es to noskatīties nevaru. tā filma vispār ir jāskatās pa dienu, jo citādāk tas viss ir daudz par dziļu un daudz par traku. un tā tak ir ar visām tām filmām, ko es tur taisos aprakstīt. es nemāku distancēties, viss viens, skatos komiksus vai rakstu esejas, tas viss vienmēr iet caur iekšiņu. un rakstīt par sleep disorders ir daudz par traku. varbūt jāmēģina turpināt skatīties no rīta. varbūt sanāks labāk. rīt jāiet parunāties ar ādamu par manu noslēguma eseju, un ko tad es viņam teikšu.

būtu labāk paņēmusi kaut ko par monty python, bļin.
Tags: ,

02:23 pm

vienvārdsakot, es rakstīšu par bezmiedziņu filmās. tikko runājām ar pasniedzēju par visādām lietām tā visa sakarā, un man beidzot atausa, ka visas filmas, kuras taisos analizēt, ņem vietu Amerikā un galvenie varoņi ir džeki. par to Ameriku vēl tā, tā pati Insomnia taču ir skandināvu filmas rimeiks, bet tie puikas gan mani izbrīnīja. līdz ar to te nu jautājums: vai tu, dārgo lasītāj, zini kādu filmu, kur ir sieviete, kura cieš no bezmiega un laika gaitā tā dēļ zaudē prātu? jo ja nē, tas ir skaists pamats vēl kādam feministiskam pētījumam, yoyoyo, bet pagaidām tas vienkārši brīnišķīgi derētu tam, lai ilustrētu vēl kādu bezmieg-filmu problēmu. 

06:22 pm

man liekas, the machinist ir pirmā filma manā kinoskatītāja pieredzē, ko es fiziski nespēju pabeigt skatīties. katra filmas minūte ir kādas 10 normālas minūtes, tak pat kristus ciešanas un tarkovska sirreālos ceļojumus ir vieglāk skatīties nekā the machinist.
Tags:

08:00 pm

spoileri, spoileri, spoileri. pēc tam nesaki, ka nebrīdināju. )
Tags:
Powered by Sviesta Ciba