Par Koku Uz Kalna - broken voices

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Novembris 18., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:49 - broken voices
ieņirdziet veseli, bet [ievērojot laika secību] Džeks Vaits izklausās pēc Merlinas Monro

(8 did not forget to do the most radical thing | i wanna be radical!)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shiry
Date:18. Novembris 2006 - 16:51
(Link)
Ko tieši izpildot?
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Novembris 2006 - 16:53
(Link)
nu man sanāca to līdzību saklausīt, uzskrienot virsū Merlinas "My Heart Belongs To Daddy", bet man liekas, ka līdzības varētu saskatīt viscaur.. :)
From:[info]shiry
Date:18. Novembris 2006 - 16:57
(Link)
Būs atkal interesanta nodarbe salīdzinot. :)
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Novembris 2006 - 17:02
(Link)
klausos atkal; nav jau tā, ka pilnīgi perfekti - tā līdzība ir neplaģiātiska .. līdzīgi kā vakar man iedeva vienu Fleetwood Mac instrumentālo gabalu un es paziņoju, ka izklausās pēc ķerbjiem, bet nebij iespējams precīzu konkrētu dziesmu atrast [nu man it kā izdevās, bet noraidīja manu atradumu] - gabaliņi no šejienes, gabaliņi no turienes, izklausās pēc kaut kā tāda, ko Ķirbji būtu varējuši sarakstīt.. tāpat laikam še.. izklausās pēc kaut kā, ko varētu Džeks dziedāt.. vietām griezīgāk un ar kādu blūzīgāku ģitāras iestarpinājumu :D
From:[info]shiry
Date:18. Novembris 2006 - 17:10
(Link)
Bet tā ir pietiekami bieži! Šķiet, ka kāds dzirdēts fragments ir tieši paņemts no kāda cita, bet tam kādam citam nav gluži tāds pats; un gadās, kad kāda balss izklausās aizlienēta no kāda pavisam cita, bet šis pavisam kāds cits beigu beigās nemaz nedziedātu ko tādu kā tas aizņēmējs. Un vēl pavisam beigu beigās nemaz nevar nedomāt, ka tur kaut kas nav īsti tīrs, gan jau viss ir iepriekš viltīgi izdomāts. :)
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Novembris 2006 - 18:29
(Link)
:D
Bet vai Tu piekrīti, ka ir iespējams uzrakstīt līdzīgu dziesmu [nodziedāt līdzīgi utt], bet neplaģiatēt? man reiz par to izvērtās gara saruna.. un man jau liekas, ka jā. pat ja tā ir neapzināta atdarināšana.
[User Picture]
From:[info]shiry
Date:18. Novembris 2006 - 18:52
(Link)
Man kaut kā negribas domāt, ka katram cilvēkam smadzenes un to darbība ir tik unikālas, ka kaut kur kāds nedomā stipri vien līdzīgi, tā kā uzskatu, ka ir iespējams. Turklāt vēl jo vairāk tad, ja kādreiz ir kāds mazītiņš fragmentiņš no kaut kā dzirdēts, bet tu kaut vai nosit, tas cilvēks to nespēj atcerēties tā, tīri apzināti. Es esmu par to, ka viss ir zemapziņā, un tā nav kontrolējama, tātad tas nevar būt patiess plaģiāts, ja tu neatceries kaut ko tādu jebkad agrāk dzirdējis. Tā, lūk.:)
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Novembris 2006 - 19:56
(Link)
vaaai kāds prieks šo dzirdēt :) piekrītu Tev bezgala! mēs laikam pārstāvam humānos cilvēkus.

> Go to Top
Sviesta Ciba