Par Koku Uz Kalna - i wish i could fly

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Jūnijs 16., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:50 - i wish i could fly
laikam jau šodien nebraucu..... kur netīšā piespiedu kārtā [jā.. man patīk būt precīzai... neprecīzs valodas lietojums... heh. lai arī ko hermeneitika un tas džeks, kura vārdu neatceros, tur sludināja!!!] ielīdu, palikšu arī šodien - jāpalīdz salikt kopā tā gada grāmata...
bet rīt rīt rīt!!! es tikai runāju par braukšanu..... heh :( un braukšu arī! :P tagad domāju ... un.. tā ir manas attieksmes vaina [aj, man ir sajūta, ka es tagad izklausīšos kā šīrijs.. nedauz.. varbūt... droši vien nē... :D] .. jeb atmaska par to, kā man nevienu nekad tā īsti nevajag un.. kad nu es ribētu, tad nav.. bet man nevajag arī!!! es neesmu vainīga, ka, ja es gribu, tad pa effin īstam un nevis kaut kādi feik smaidi un stāsti, kuros neviens [tātad abpusēji!] neklausās.. un, you know, esmu uz šo diezgan jūtīga.. un atkal nāk prātā "you were pretty as a picture, it was all there to see, but then your face caught up with your psychology" un tās man ir vairāk kā vajadzīgs.. novēroju, kam an par visu [cilvēku attiecībās] ir profesionāla tipa interese... jūtos kā tāds maniaks... mmm... varbūt kādreiz man aties un es kļūšu normāla. un jā, es arī vakarnakt [vai, visticamāk, no rīta, kad jau paspēju reizi pamosties] sapņoju par cibu. un bikīt kādu cibiņu. vairākas reizes laboju to, kā viņu nosaucu. heh. un sapnis. mmmmmmm. veseli 2 ievērības vērti objekti vienā sapnī. garšīgi. un tas counting crows gabals vakardien vienkārši paņēma. un pirms gulētiešanas atvēru Hanibala anglisko versiju, izlasīju vēstuli no 44. nodaļas. un tad to pašu no latviskās versijas. jāpamēģina kaut kas līdzīgs šorīt, jo par manu vakardienas saprastspēju es ļoti šaubos, tāpēc nekādus loģiskus secinājumus salīdzinājumā neatļaušos izdarīt. jā, šeit ir viss. tikai ne Klusēšana ang. variantā. oriģinālā, for christ's sake. mūzika apklusa. es redzēju, ka viņai bija madonna - beautiful stranger. neesmu jau sen dzirdējusi, pat neatceros, kā skan. VAJAG. un šorīt es vairs nevaru to biku, kuru biju iemācījusies ar tiem html tagiem... ejiet jūs, goda vārds... pamodies es esmu vēl baisāki nespējīgs kā pilnīgi pieliets [attiecībā uz mani - debatējams jēdziens]


Garastāvoklis:: analytic
Mūzika: madonna - frozen

(7 did not forget to do the most radical thing | i wanna be radical!)

Comments:


From:[info]shiry
Date:16. Jūnijs 2005 - 10:06
(Link)
Nu, nu, man jau uz tādām domām (vēl) nav izņemts patents, tā kā nevajag jau uzreiz apgalvot, ka izklausīsies just like me. :P But somehow I feel popular, heh. :D And anyway - I'm sure there are way more people out there thinking exactly the same thoughts. :)
[User Picture]
From:[info]coda
Date:16. Jūnijs 2005 - 10:15
(Link)
tikai viņi nekad nerunās, jo.. nav ar ko.. un tas neizskanēs skaļi un es nekad to neuzzināšu!!!!!
tur ir tā burvība.

un es jau neteicu, ka izklausīsies just like you.. jeb, precīzāk, ka es citēšu tevi... tikai IZKLAUSĪSIES!!!!
*dance to spice girls "stop". jā. šorīt es nemāku kaunēties ne par ko.
From:[info]shiry
Date:16. Jūnijs 2005 - 10:25
(Link)
Bet burvība ir arī vēl tajā ka zini - viņi tur ir, lai cik nemanāmi un neuzkrītoši, bet ir. Nez, man tas ir somehow comforting and aggravating at the same time. Jo dažreiz sāk uzmākties domas, ka kur es tāds viens vienīgs, ko nu tagad lai dara etc., but then again - kuram tad ik pa laikam nepatīk būt the one and only. Un tā vien šķiet, ka šorīt es nemāku izteikties latviski. :)

Un te nu nav nekā, par ko vajadzētu kaunēties. Tāpēc nesteidzies to šodien iemācīties.
[User Picture]
From:[info]coda
Date:16. Jūnijs 2005 - 13:07
(Link)
es tomēr esmu kaut kāds praktiķis savā ziņā - tāpat kā idejai nav nekādas vērtības, līdz tā ir ietērpta audumā un krāsās, tāpat arī zināšanām, līdz tām nav pielietojuma, nav īpašas vērtības....! tikai tāda - ka varbūt kādreiz....................
skan jau laikam briesmīgi, bet ir fakts.
PIEMĒRS. nu un, ka kaut kur nez kur sēž kāds un tevi kvēli mīl.... jo tev no tā ne silts, ne auksts. jo tev tāpat ir auksti visdažādākajās nozīmēs un tāpat tu raudi un tāpat viss notiek tā, it kā tur tā kāda nav. tajā brīdī tam tur nez kur nav jēgas, nav vērtības. tik pat labi varēja arī nebūt.
es runāju, it kā es neticētu.
would like to point out, ka man ir tieksme būt objektīvam un savu viedokli biezi vien atstāt aiz strīpas. this is almost the case.
From:[info]shiry
Date:16. Jūnijs 2005 - 13:23
(Link)
Oh, don't get me started on that "arī zināšanām, līdz tām nav pielietojuma, nav īpašas vērtības". Labi. Lai nu būtu.
Jā, nemelošu - te tev noteikti ir taisnība. Bet es to nemāku tā uztvert. I'm handicapped in this department, it appears. Man nevajag, lai mani kāds kvēli mīlētu, un es pēc tā arī nemaz netiecos. Ja man ir auksti, tad tikai un vienīgi es pati spēju sevi sasildīt. Ja es raudu, tad tikai manis pašas spēkos ir to novērst. Un par tiem tur, tādiem pašiem, kas tur, ārā, kaut kur ir - arī lai paliek. Es nemāku izteikt to, kas man iekšā notiek, diemžēl.
[User Picture]
From:[info]coda
Date:16. Jūnijs 2005 - 18:02
(Link)
ievelc gaisu un iedomājies par to kā gaisu.
es negribēju kaitināt, nokaitināt vai jebko [un tev nav jāsaka, ka tā nebija]. jo varbūt tas bija kaut kāds rūgtums. un varbūt man vienkārši ir jāaizveras. piemēram tagad.
:)
From:[info]shiry
Date:16. Jūnijs 2005 - 19:47
(Link)
Biju, biju. Nokaitināta, that is. Uz sevi. :) Jo kaut kas man tomēr iekšā nav kārtībā. Ja tikai zinātu - kas.

> Go to Top
Sviesta Ciba