Par Koku Uz Kalna - šodien divas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Jūnijs 11., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:55 - šodien divas
vispirms Gusa van Santa versija par Psiho. būs jāskatās vēlreiz, kad būšu viena. ..jo viena būtne mūsu kompānijā jau bija redzējusi un, lai gan turējās pretī un neko konkrētu neteica, bet, brīžiem ķiķinot u.tml., izraisīja jautājumu un minējumu šaltis... pat nepaspeju izsekot, cik daudzas no manām un citu bija precīzas vai vismaz ... nedaudz precīzas. katrā ziņā - glauni. ar hičhoku biju minimāli pazīstama, esmu gatava iet tuvāk :D

otra filma - to biju redzējusi jau es - the mexican. perfekti identificējos ar ms Sam.. neesmu tik histēriska, bet brīžiem... noteikti varu būt. apmulstu. bet kā lai tam tiek pāri..? jo viss, ko viņa teica/par ko apsūdzēja mr jerry, bija..... taisnība! nu nespēju nenostāties viņas pusē! ..lai gan kā gribētu...!
un taisnība jau tā ir... true love beats everything. bet mūsdienu pasaule tam netic. un es viena ticoša arī nekur tālu ar to netikšu.

ārā līst, sabeigta jauka/jauki paredzēta diena. bet tā jau bieži pēdējā laikā....! lai gan.. bija viens mirklis, kad, kad lietus ļoti skaļi sāka sisties pret palodzi, vēlējos, kaut būtu viena un varētu klausīties, kā. bet tajā pašā brīdī, to iztēlojoties, sapratu, ka tas būtu baisi. kā vienmēr. :)

tam laikam ir domāti cilvēki. kad daba.. fails/"disfunkcionē", tad jānāk palīgā cilvēkam.
Tags: , ,

(12 did not forget to do the most radical thing | i wanna be radical!)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:11. Jūnijs 2005 - 21:14
(Link)
nja par to mīlestību..
man nezz kā tā - nezz ir, nezz nav..
tā pa vidu, bet galīgs noliegums tikai virspusēji - īsāksakot - šaubas..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:11. Jūnijs 2005 - 21:26
(Link)
šaubas ir dabiskas un tipiskas un kādas tik vēl ne... bet tomēr pieskaitāmas noliegumam, jo.... vai nu IR pavisam un galīgi, vai arī NAV...
un NAV NAV NAVm nevienam nav.. bet tev, tomēr, vēl ir iespēja saprast/uzzināt, vai ne? :)

skan Demjena Raisa "O". lai tas izsaka manu sajūtu.
no love, no glory, no hero in her sky.
aizveru acis, ieklausos un iegrimstu viņa balsī.. un es neredzu cilvēku, bet.. bet kaut kādas lapas, zarus... DABU. un nevis cilvēku. es ienīstu cilvēku.

from what i've seen i hate humanity
[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:11. Jūnijs 2005 - 21:43
(Link)
nu mazbiku kaut kur iekšā kas rausta aiz diediņa - ir, ir noteikti, bet virspusēji un pārsvarā, ai, kāda gan tam jēga?
vienā brīdī ir, otrā nav, tās mīlestības.. un pašlaik? hm.. it kā negribas par to domāt, kaugan man liekas, ka mīlestība vairāk izpaužas savādāk nekā mīlestība - nu varbūt stipra pieķeršanās, pieradums un tā.. kaut gan kas zi' varbūt jau rīt man uzklups virsū, bet varbūt jau ir uzklupusi, tik nemanu..

nea, nenīstu cilvēkus, kaut gan arī par to man pašlaik nedomājas.. vairāk jau būtnes, kuras tikai eksistē[tip, nedzīvo] - tās nīstu..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:12. Jūnijs 2005 - 00:11
(Link)
es, tā vien rādās, tāda esmu. bet nespēju rast pilnīgu patiku pret cilvēci..... lai gan zinu, ka arī dabā ir tā... taču daba.. ir savādāka - spēlē godīgi - kātie līzekļi ir iedalīti.

un lai ir tā mīlestība kā pieķeršanās... tādai tai arī ir jābūt... bet.... atgriezīšos pie tā, ar ko sāku - cilvēki īsti netic, ka patiesa mīlestība var visu uzvarēt.. viņi padodas pusceļā un cieš.. un liek ciest.. un lai jau, tāpēc viņiir cilvēki.. es gribu būt pārcilvēks, kura priekšā tāds cilvēks ir izsmiekls.... [nīčes zaratustras mācība - lai neliekas, ka man te baigi galvā sakāpis :)] un tas arī viss. man neatradīsies kāds, kas spēlēs līdzi.
bet. pārcilvēks... es iešu uz savu mērķi, lai kas tas arī nebūtu, būšu tas muļķis un pasīvais introvertais punkts un laika joslas, bet es spēju mirdzēt. man atkal ir tā fēniksa sajūa iekšā un nespēju tai neko padarīt, tāpēc labāk apklusīšu te un tagad :)
[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:12. Jūnijs 2005 - 21:56
(Link)
nja, es jau ar daudz nerunāšu, bet man dažbrīd sametas bail no tās "mīlestības" un nav pārliecības, ka varētu, ka esmu tik stipra lai to noturētu... laikam gan tam visam ir jānāk pašam - nepiespiesti..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:12. Jūnijs 2005 - 22:00
(Link)
...tam arī es ticu,...! :) ir grūti laist prom kādu, ko negribi laist, bet... bet ja nu nav lemts?!
[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:12. Jūnijs 2005 - 22:33
(Link)
"ja nav lemts" - ļoooti tracina..
bieži gadās, kaugan varbūt arī pati vainīga..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:12. Jūnijs 2005 - 23:12
(Link)
nu bet nevar jau būt visi salemti.. un nekad nevar zināt, kam tad īsti esam nolemti ...... skatamies nopakaļ - aha, man vajadzēja darīt kaut biki vairāk, droši vien, ka bija lemts....
NEA!
ja būs, tad, šādi vai tādi, būs :)

nu.. es vismaz ceru, ka tā :D
[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:12. Jūnijs 2005 - 23:24
(Link)
apzasmējos par to salemtību..
a man tie cilvēki tik pēdējā laikā, nu tik interesanti gadās.. dažreiz gribas pakrāt cilvēkoodārzu..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:12. Jūnijs 2005 - 23:33
(Link)
.....man gan.. kaut kā pretēji.. vispār - par cilvēkiem. pūlī vienmēr ir grūti. un pūlis ir, kad ir vairak kā 2... un te ir gan par iziešanu, gan vispār.. cilvēkiem apkārt.. laikam ne pēdejā laikā.. nez :/
[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:12. Jūnijs 2005 - 23:40
(Link)
gadās..

kā Dita West teiktu - arī labiem cilvēkiem gadās..
bet es vēl piebilstu - liekas, ka labiem cilvēkiem vairāk gadās..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:12. Jūnijs 2005 - 23:48
(Link)
jā, par šo esmu diezgan daudz dzirdējusi.. ka, piemēram, labiem cilvēkiem vairāk gadās arī pašnāvības un līdzīgi brīnumi...! šo viedokli gan es nedalu, bet .. tā nu es dzirdēju sakām :)

> Go to Top
Sviesta Ciba