self+other - [entries|archive|friends|userinfo]
zvirbuleens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 29th, 2015|11:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Win 10 pagaidām ir atklājušies tikai trīs trūkumi, no kuriem riebīgākais - skārienpanelis pieņem darbības tikai ar vienu pirkstu. Ja nav peles, tas var izrādīties diezgan kritiski. Tas varētu būt iemesls, kāpēc nākies pāriet vecāku versiju, ja līdz pavasarim nekas neuzlabosies. Tādi sīkumi, kā programmu saīsņu pazušana no sākuma izvēlnes un tas, ka dažus iestatījumus vienā vietā rāda kā ieslēgtus un citā - izslēgtus, laikam jāpieņem "tādi, kādi tie ir".
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:December 29th, 2015 - 11:45 pm
(Link)
Izklausās savādi. Vai ar vecāku Windows tas skārienpanelis Tev darbojās arī ar vairākiem pirkstiem? Windows kā tādam nevarētu būt problēmas ar daudzpieskāršanos, drīzāk kāds dzinis nav uzdevuma augstumos un prasās pēc nomaiņas.

Manās acīs vienīgais trūkums ir tas, ka Win 10 patvarīgi mēģina pāriet uz latviešu valodu savā saskarnē, bet tulkotājam dažreiz (patiesībā vairāk nekā dažreiz) ir bijušas pirmdienas.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:December 30th, 2015 - 12:17 am
(Link)
Nu, jā, bija kaut kāda rūpnīcā instalēta ASUS programma vai draiveris, kas automātiski nav atrodams un nav īsti skaidrs, kur meklēt.
From:[info]kalnietis
Date:December 29th, 2015 - 11:55 pm
(Link)
Dažus mēnešus pastrādājis ar legālu W10, biju diezgan apmierināts. Līdz gadījumam dažas nedēļas atpakaļ, kad apdeits bija patvaļīgi novilcis kaut ko 'major' kategorijā, sainstalējās uz savu galvu, izveidoja jaunas partīcijas uz mana cietā diska, izveidoja windows.old direktoriju utt. Vārdu sakot, pārbūvēja man sistēmu bez manas ziņas un piekrišanas. Lieki piebilst, ka dēļ tā citas 'custom' lietas nestrādā, vietu izķēzīja, plus arī tā sajūta, ka kāds bez atļaujas ir ienācis un pabijis tavā personiskajā telpā. Piekāst maziņomīksto, likšu vecāku versiju atpakaļ, kur es vismaz varēju kontrolēt, ko mans kompis dara.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:December 30th, 2015 - 12:34 am
(Link)
Mjā :/ Es jau varētu mēģināt pāriet tūlīt pat, bet nav jau zināms, kas notiks un vai nepaliks vēl sliktāk. Nav vairs man jaunības entuziasms ņemties ar visādām instalēšanām un pārinstalēšanām 😁
[User Picture]
From:[info]hessin
Date:December 30th, 2015 - 12:42 am
(Link)
jā, man arī instalēšana nepatīk, lai gan katru gadu sanāk kaut ko pārinstalēt. Cik dienas mūžā tiek aizvadītas instalējot, eh :)
Šis un citi stāstiņi liek atturēties no Win10. Palikšu pie vecās versijas, vismaz kādu laiku. Vispār man liekas/rādās, ka Microsoft pēdējā laikā sasteidz (aiz bailēm pazaudēt tirgu?) un izlaiž gļukainu produkciju. Darbā nākas ar to saskarties :/
From:[info]fedrs
Date:December 30th, 2015 - 06:54 am
(Link)
Vai viņiem kādreiz bijusi citādāka produkcija? Ja neskaitam, protams, pasjansu un mīnu meklēšanu.
From:[info]hessin
Date:December 30th, 2015 - 11:17 am
(Link)
[User Picture]
From:[info]likewise
Date:January 1st, 2016 - 01:31 pm
(Link)
man nekā tāda nav, viss strādā perfekti ))