:) |
[Apr. 18th, 2008|02:50 pm] |
Saldēti brokoļi - jaunā versija:
1. Maisiņa saturu (bez atkausēšanas) iebērt vārītā sālītā ūdenī. Vārīt ap 5 minūtēm līdz maigumam. Notecināt, apliet ar izkausētu sviestu vai citām piedevām pēc ieskata.
2. Maisiņa saturu (bez atkausēšanas) iebērt uz sasildīta tauka nelielu daudzumu. Cept ap. 15 minūtēm zem vāka līdz dārzeņu maigumam. Piebērt garšvielu pēc ieskata.
Un visbeidzot, noslēgumā izteikta stingra pārliecība, ka "atsaldēts produkts nevar būt vēlreiz sasaldēts." |
|
|
Comments: |
| From: | uwa |
Date: | April 18th, 2008 - 02:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tagad zināms, ko Tu ēd.
From: | ninona |
Date: | April 18th, 2008 - 02:59 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Dažnedažādas instrukcijas lasīt ir aizraujoši, mmmmm :)
Tas gan :) Izskatās, ka to rakstījis cilvēks, kurš latviski nerunā, bet, gods un slava, vismaz ir dzirdējis par šo valodu. Tas rada aizdomas, ka produkts ražots "ar gariem zobiem" un pilnīgu pofigismu pret kvalitāti un pircēju. Šajā gadījumā blakus zīmogam ISO 9001:2000 tas izskatās, mazākais, dīvaini.
Es saldētos dārzeņu gatavoju reizēs, kad kko nopietnāku gatavot slinkums. :>
Ar mani ir tāpat :) Tikai, tā kā slinkums man ir vienmēr, tad es teiktu, ka gatavoju tos tad, kad vispār kaut ko gatavoju :>
Vienu laiku man arī tā bija. Bet visērtākais ir kkādu normālu zupu vai mērcīti pagatavot, tā lai dienām divām, trijām pietiek. | |