Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

13. Aug 2007|23:06
zuzanna
Žurnālā Ieva pirms vairākām nedēļām:
1 l kefīra;
2 tējkarotes olīveļļas;
2 tējkarotes citrona sulas;
sāls, pipari, cukurs pēc garšas;
1 neliels gurķis;
2 ķiploka daiviņas;
50 g ciedru riekstu;
2 cieti vārītas olas;
150 g brinzas;
daži raudenes zariņi (vai timiāna).
Kefīru sajauc ar citrona sulu, eļļu un sāli, piparus un cukuru pievieno pēc garšas. Gurķi sagriež mazos kubiciņos un pievieno zupai. Ķiploka daiviņu sasmalcina, arī pievieno zupai.
Sausā pannā apcep ciedru riekstus zeltainus. Brinzu sagriež vai salauž gabaliņos. Šķīvjos salietai zupai pievieno brinzu un pārber ar apceptajiem riekstiem. Olas sagriež ceturtdaļās, liek zupā, pārkaisa ar raudenes lapiņām.

Nu tāda ir orģinālā recepte. Es nepieliku ķiplokus. Bet ja kādreiz likšu, tad pietiks ar vienu daiviņu. Sāli vajag pavisam maz, jo sāļumu dod brinza. Man negaršo vārītas olas, tāpēc arī tās izlaidu. Bet visādi citādi - man patika.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system