Zuzannas domas - Kā cīnīties ar vientulību [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kā cīnīties ar vientulību [2. Sep 2014|06:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar pēc svētdienas neierasti nopietnā treniņa nekas nesāpēja. Bet šorīt gan :)
Tas gan mani vakar nekavēja pēc darba aiziet uz vienu comedy show viena meetup ietvaros. Dublina ir visvientuļākā pilsēta, kurā esmu dzīvojusi. Un te cilvēki grupējas un tiekas iekš meetups. www.meetups.com
Un tikšanās tematikas ir no vienkāršas iedzeršanas pirmdienā (vai jebkurā nedēļas dienā) pēc darba līdz boot camp Fēnikss parkā, no skriešanas gar jūru līdz spoku medīšanai, no filmu/komēdijšovu/izstāžu apmeklēšanai grupās līdz pašpalīdzības grupām for attractive men/ business startups/ programmētājiem. Un vēl un vēl un vēl. Albānis, piemēram, vada photo walk meetup, kur cilvēki ar kamerām dodas kopīgi fotogrāfēt vai nu konkrētu pilsētas daļu vai kādu pasākumu, pēc tam komentē cits cita fotogrāfijas.
Īsi sakot - daudzas tās tikšanās ir ar tādu saturu, kas piestāvētu draugu grupai, ar to atšķirību, ka tie nav draugi, bet ir potenciāls draudzībām.
Vakar iepazinos ar malaizieti Ying,kura jau 18 gadus dzīvo Īrijā. Un Stephane no Tulūzas, kuram bija ļoti laba angļu valoda - drīz gan jau es būšu pieradusi, ka francūži arī var iemācīties citu valodu, bet pagaidām es vēl piezīmēju tādu niansi.
Izsmējos līdz krampjiem vaigos, izdzēru 2 pintis un tad viens laimīgs īrs James, kurš nedēļas nogalē esot gulējis tikai 5 stundas (jo laikam bijis festivālā), džentlmeniskā manierē mani pavadīja līdz vilcienam.
Labi iesākusies darba nedēļa :)
Linkir ko teikt?

hackers counter system