Zuzannas domas - Pavasaris [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pavasaris [1. Maijs 2013|01:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esmu pievienojusies ofisa planktonam. Pagaidām varu teikt, ka man nepatīk celties 07:00 uz darbu, bet ne jau vienmēr var visu darīt tā, kā patīk.
Dublinā tā ir normāla parādība, ka ofisos strādājošās sievietes (starp citu - visu vecumu) staigā smukos kostīmiņos, kleitās un bikškostīmos, bet ārpus ofisa pārvietojas treniņkurspēs (baltās, pelēkās un citās krāsās) un tas bojā visu labi ieturēto casual vai klasisko stilu. Bet tur ir savi izskaidrojumi.
Tad vēl klimata īpatnību dēļ pēdējā aprīļa dienā var redzēt cilvēkus T-kreklos un iešļūcenēs (arī decembrī tas pats) un arī sievietes pieklājīgās ziemas kurtkās vai mēteļos ar visu vilniņu vai bagātīgu apkakli. Gan baletčībās, gan augstajos zābakos. Es tajā visā mēģinu atrast to, kas man ir pieņemams, bet jūklis tik liels, ka jūtos apmaldījusies.
Šovakar pie vīna glāzes tapa ideja, ka rudens sākumā jābrauc uz Ukrainu ēst vīģes un dzert lētos vīnus, nosauļoties un pabaudīt labo un skaisto. Sounds like a plan. Well, jāpiestrādā pie tā, bet ideja laba. Un man atkal negribas braukt uz LV. Bet kaut kad vajadzēs to pay a visit.
Tagad man ir jauns mērķis - iepazīties ar īriem - manā draugu lokā neviens nav.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]petro
Date:1. Maijs 2013 - 07:35
(Link)
Pa to Ukrainu rudens sākumā +. Pazīstu Vienu kompāniju kura tā dara jau katru gadu 10+ gadus. Vienu gadu pat bija sanācis piebiedroties un bija baigi forši. Viņiem tur Krimā 30. septembrī beidzas tūrisma sezona un vienas nedēļas laika istabiņu/dzīvoklīšu īres cenas nokrīt ~3 kārtīgi.
From:[info]zuzanna
Date:1. Maijs 2013 - 15:29
(Link)
Man arī attiecībā uz Ukrainu ir savas iestrādes no Latvijas, tā kā pat ja lidošu no Īrijas, viss būs noorganizēts.

hackers counter system