Zuzannas domas - Kapadokya hastanesi [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kapadokya hastanesi [15. Dec 2010|15:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien visa grupa devās brīnišķīgā ekskursijā pa Kapadoķiju. Zuzanna devās ekskursijā uz Kapadoķijas slimnīcu, jo vakar ap 20:00 viņai temperatūra bija jau 39.3 grādi. Slimnīca diezgan moderna un forša. Ārsts arī nedaudz runāja angliski. Nosūtīja mani uz analīzēm un pielika pie sistēmas. Atnāk vienreiz ārsts un saka - oi, Zuzanna, jums ir liela infekcija (buyuk enfeksiyonu). Bet tikai neuztraucieties, mēs jūs izārstēsim. Atnāk speciālists (nezinu, gan kāds), bet tas mani atkal izmeklē kādu 8 cilvēku klātbūtnē, bet tas jau tāds sīkums. Un tad ir arī precīzi analīžu rezultāti - man ir salmoneloze. Visu šo laiku neko tādu Latvijā nebiju dabūjusi, bet te dabūju. Nu nekas. Viņi mani līdz piektdienai izārstēšot. Tad es vēl dabūju pusdienas, tikai tā kā man labajā rokā vēl tecināja sistēmu, tad ar kreiso pārāk ērti ēst nebija.
Un tad galu galā par šo gandrīz 4 stundu izklaidi slimnīcā man bija rēķins uz 542 lirām (~200 lati). No worries - pēc mēneša mani apdrošinātāji to būs jau atmaksājuši, bet tā kā es otru kredītkarti atstāju Gaziantepā, tad man liekas Stambulā es dzīvošu uz sausiņiem vai draugu rēķina.
Tā lūk man iet. Bet slimnīcā es nebiju viena, kas izklaidējās - ar mani bija horvāts Nikola, kuram ir angīna smagā formā un tad mēs vienā palātā pie sistēmām gulējām. Un viņš stāstīja savu teoriju par čakrām. Manā gadījumā - kuņģī esot kaut kādas mīlestības čakra un tas nozīmē, ka man esot problēmas ar love life. Viņam savukārt - kaklā esot runas čakra un tā kā viņš kaut ko ir noklusējis un nepateicis, paturējis sevī, tad nu viņam tāpēc esot angīna.
Gan mani, gan Nikola izklaidēja Serkans, kurš ir šī pasākuma viens no organizatoriem un kura ģimenei pieder foršs hotelītis Fatijā.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]guru
Date:16. Decembris 2010 - 09:29
(Link)
Kad tu uz Stambulu?
Un, ja kas, sados gadijumos (peksnos, vai ari, ja tiek planots kas dargaks par vienkarsu check-up) var sazvanities ar European Benefits vai AXU un vini noorganizes direct settlement, lai tev pasai nav jamaksa. Vini pa taisno slimnicai maksas :)
From:[info]zuzanna
Date:16. Decembris 2010 - 12:09
(Link)
Es piektdien lidoju uz Stambulu. Un tad no turienes pirmdienas vakarā atpakaļ uz Antepi.
Par direct settlement es zinu, bet dažreiz tas zvans uz Franciju arī sanāk diezgan dārgs un to tiešām neviens nekad neatmaksās.

hackers counter system