Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

24. Jan 2010|10:32
zuzanna
Vispirms es tos zirņus kārtīgi izmērcēju un sabriedināju vieglā sālsūdenī (soda nebija mājās). Tad vārīju - laiku neuzņēmu, tikai putas pa laikam nosmēlu. Kad bija labā mīkstumā, tad vārīšanu beidzu.
Nu hummus recepti es sagrābstīju no daudzām citām, bet nu pamatā jau ir kaut kas šāds:
Sastāvdaļas receptei "Humus":

1. 1 bundzjinja - apm 250 gr chick peas
2. ¼ kruuzes citronu sulas ja svaiga, tad 1 citrons
3. ¼ kruuzes oliiveljas
4. 2 daivinjas kjiploku
5. 2 eedamkarotes uudens
6. ½ tejkarotes paprikas pulvera

Šeit gan nav minētas sezama sēkliņas vai sezama pasta tahini, kas ir būtiska sastāvdaļa. Es sākumā pārdzīvoju, ka nav tahini pasta man, bet atradu recepti, kur sezama sēkliņas tiek sakarsētas uz pannas ar nedaudz eļļas un beigās arī sablenderētas - līdz pastai tur gan bija tālu, bet garšas ziņā ieguvums. Ķiploki nav obligāti. Iespējas jau ir daudz un dažādas, jo hummus katra Vidusjūras reģiona iedzīvotāji taisa pa savam.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system