Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

2. Jan 2010|13:56

ld
:) neuztraucies. mees diskuteejam sheit un tagad. tikai Tu un es un es esmu prieciiga, ka uzdroshinaajos Tev pajautaat un ka Tu tik izveersti un skaidri.

mammas teeva maate, bija ticiiga (Latgale) ar sveetbildi godaistabaa un luugshanaam. tas ir man vieniigais pozitiivais piemeers. paareejie ticiigie agraak vai veelaak sarunaa atklaati pasaka, ka buut par kristieshiem vinjiem ir izdeviigi. gan Latvijaa, gan Vaacijaa. kas man ir pilniigi nepienjemami. paziistami latvijaa bija arii ljoti nabadziigi cilveeki, kuriem peekshnji ir naakusi atklasme un ljoti nepatiikamaa veidaa uzmaacas ar pieveershanu Dievam.

es neesmu pagaans taadaa izpratnee kaa magjiski rituaali vai pieluugshana. Mezha maati es respekteeju un maacu beerniem nepiemeeslot, neraut, nelauzt bez vajadziibas. beernu paniskaas bailes no peerkona daardiem paariet, ja izstaastu staastu par Peerkonteevu. nu kaut kaa taa. buutiibaa es mekleeju kaadu literatuuru, lai to vareetu dariit apzinaataak, pagaidaam taas ir tikai manas izjuutas. nevis ar kaut ko baidiit, iedziit bijiibu, bet izskaidrot un padariit miilju.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system