Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pirmssvētku drudzis norimis 23. Dec 2009|23:57
zuzanna
Visi atlidoja, visus sagaidīju - nu jau visi esam pa savām mājām - viņi savās, es savās.
Paplānojām laikus nākamajā nedēļā. Būs foršs starpsvētku periods. Vēl tikai vispār nav plāni JG. Bet viss taps un būs jauki.
Bet vēl par šodienu varu teikt milzīgu paldies [info]piene_ne par dāvaniņu - turku mūziciņu :) Tas man omu uzlaboja ilgākam laikam. Savukārt pēcpusdienā mums bija darbinieku "eglīte" - no klientiem visādi gardumi, labākā kolēģa un labākā darbinieka apbalvošana. Katram darbiniekam ir karstvīna pudele. Bet visforšākais, par ko es uz vienu dienu ļoti mīlu savu uzņēmumu ir - Zsv prēmija. Pagājušajā gadā mums jau tā netika izmaksāta, bet šogad ir. Nav jau baigi daudz - kāda 3 daļa no algas, bet pārsteigums īsts. Bet sapriecājusies par šo faktu es 5 (piecas!) reizes nepareizi ievadīju internetbankas paroli, tādā veidā nobloķējot to. :) Vēl var pieminēt ierastos pirmssvētku darba dienas korķus visā pilsētā - no centra biroja līdz lidostai braucu 50 minūtes pāri Salu tiltam. Bet viss labs, kas labi beidzas, un tā nu arī šodiena ir beigusies.
Ļoti iespējams, ka līdz atgriešanās no Kuldīgas es te neko neierastu - tāpēc - priecīgus svētkus un brīvdienas! Šeit muzikālais pavadījums sveicienam - http://www.youtube.com/watch?v=CulLWzKSLu0 (tie paši Anetes Baltie ziedi). :))
Novēliet man izturību un pacietību visiem pārbaudījumiem vecāku mājās. :)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system