Siera kūka |
[23. Feb 2009|13:25] |
|
|
|
Comments: |
From: | zuzanna |
Date: | 23. Februāris 2009 - 14:04 |
---|
| | Recepte 1 | (Link) |
|
from: [info]inese_tk date: Feb. 14., 2009 - 01:14 pm # 2/3 paciņas sviests 1,5 paciņas cepumu Selga 3 kārbiņas Filadelfijas siera 2 olas 1 glāze cukurs 3 ēdamkarotes miltu +garnējums
1) sviestu atlaidina līdz istabas temperatūrai smalki sasmalcina cepumus - gandrīz kā milti, lai ir. visērtāk to darīt ar blenderi. samīca sviestu ar cepumiem un liek to masu cepamajā veidnē (vislabāk uz cepampapīra)
2) sieru, olas, miltus, cukuru samaisa masā un arī liek veidnē, pa virsu sviesta-cepumu mīklai.
3) virsū liek augļus, pēc gaumes un vēlēšanās. es pēdējoreizi liku no saldētavas izvilktas plūmes. var dekorēt ar mandeļu skaidiņām. karoč iespēja radoši izpausties.
4) cep 200 grādos cepeškrāsnī 30-40 min. tas vispār atkarīgs no krāsns. jāskatās, lai pakratot veidni neļum kā želeja - tad vēl nav gatavs.
From: | zuzanna |
Date: | 23. Februāris 2009 - 14:04 |
---|
| | Recepte 2 | (Link) |
|
From: | zuzanna |
Date: | 23. Februāris 2009 - 14:05 |
---|
| | Recepte 3 | (Link) |
|
From: | chandra |
Date: | 24. Februāris 2009 - 01:27 |
---|
| | Re: Recepte 3 | (Link) |
|
Paldies:) ļoti izsmeļoši ... un šķiet arī, ka garšīgi ... jāpamēģina:) | |