Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 13., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:57

(26 raksta | ir doma)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:13. Maijs 2018 - 22:44
(Link)
domāt, ne domāt. ar rupjību un uzpūtību Tu nekad un nekur neko nepanāksi. Tev taču tur ir kāda psihiatra pārbaude, nu, mēģini izstāstīt, ka tā ir izmisuma reakcija (kaut gan piedod, šāda attieksme izskatās diezgan sen jau)
[User Picture]
From:[info]zum
Date:13. Maijs 2018 - 23:56
(Link)
Tak bija jau, vēlama uzraudzba, lai vientuļa atraitne brīvā zemē, ko par Vāciju sauc daudz neceltu degunu gaisa un nesmaidītu caur asarām, tads nepatīkams skats ziniet, nepatīkami skatīties, bet vajag smaidiņus, pozitīvismu, gludināt, kā Merķelei vecus ziemassvetku papīrus, vienkāršībā un pieticībā..
From:(Anonymous)
Date:13. Maijs 2018 - 23:59
(Link)
vientuļa atraitne nav nekāds tituls, kādā sakarā te vēl Merkele
[User Picture]
From:[info]zum
Date:14. Maijs 2018 - 06:54
(Link)
Merkele savos pirmajos politiķes imidža veidošanas gados prieksvēlēšanas kampaņas ietvaros srastija un radīja, kā viņa majas gludinājusi ziemassvetku iesaiņojuma paīrus, lai tos nakamajā gada varetu atkal izmamtot.
Nē patrialhālā sabiedrībā atraitne un vientuļa māte ir kauna traips un zīmogs. Ekstremālis gadījumos Indijā atraitnes metās ugunskurā, kurā sadedzinaja vīru, jo viņas zināja, kada nožēlojama dzīve viņas turpmāk sagaida, labāka gadijumā, ka kalponei kādā no vīra brāļu mājām.

> Go to Top
Sviesta Ciba