Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 12., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:12
Un ja kāds mēģinās man vēlreiz uzkāpt uz varžacīm, es došos pie prokurora, lai ierosina dienesta izmeklēšanu pret dažādu institūciju varas ļaunprātīgu izmantošanu, kas vērsts pret Eiropas Savienības pilsoņiem. Lai tik pamēģina visu paslaucīt zem paklāja. Uns geht es gut. Tiešām?

(8 raksta | ir doma)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:12. Maijs 2018 - 15:53
(Link)
Tu ar saviem histēriskiem draudiem panāksi tikai to, ka Tevi tiešām atzīs par nepieskaitāmu.
Visā šai situācijā ļoti žēl Tavas meitas. Tu pati dzen viņu stūrī un padari par "pretinieku" spēlētāju.
No tā, ko te raksti, var izlobīt tikai vienu, Tev par visu svarīgāk pierādīt "es jums visiem parādīšu, jūs man uz ceļiem stāvēsiet un lūgsiet piedošanu! Nolādu, visus nolādu!!!", nekā meitas labklājība.
Tu gribi, lai pusaudzis domā kā Tu, lai viņā ir vairāk lepnuma nekā skaidrā saprāta.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:13. Maijs 2018 - 00:57
(Link)
Anonīmiķi, to ko tu tur izlobi, mani neinteresē. Ko gribu to rakstu un ko negribu to nerakstu. Tā ir mana dienasgrāmata, ne tā?
From:(Anonymous)
Date:13. Maijs 2018 - 11:55
(Link)
Bet protams!:)
P.S. Dzīvoju Vācijā teju 17 gadus, dažreiz mēnesī brīvprātīgi tulkoju Jugendamt (krieviski - vāciski). Bet skatos, Tev padomi nav vajadzīgi. Turpini skriet ar galvu sienā. Izdošanos!
[User Picture]
From:[info]zum
Date:13. Maijs 2018 - 16:53
(Link)
Kur gribu tur skrienu. Man ir divi advokāti, lai darbojas. Katram ir cits storijs. Nevajag te lielīties ar savu pieredzi. Kā es lai tagad dzivoju, ja zinu, ka tik vienkarši Vācija nodot māti? Labi, viņa tikai pasūdzējas Knutēnam, Knutēna gimenīte paveica parējo. Lielā pieticībā un vienkaršībā. Tad tētuks vēl ko samurgoja, kā viņš tikai to prot. Veikli, kā tev škiet? Es jau tagad tikai to zinu, pirms pusgada es tikai blenzu vienā punktā un automatiski no rītiem iztukšoju pastkastiti ar simtiem tiesu pavēstu un citiem papiriem, kuri man esot jāižrot un jāizpilda. Pasaka, ka vedis uz citurieni, tad aizved pavisam citur, es nezinā, tad sāk pienakt tiesas pavestes, pavestes, par majas atbrivosanu, apdrošinasanas papiri, bezdarbnieku papiri, kuri jāaižilda. Mani advokates ja pabrīdināja, ka bušot vēl tikpat daudz. Bērns jautā, ko tu visu dienu dari mamm, es cenšos iedziļinaties katrā sūda papīrā. Viņi pasi tur nav nosmakuši zem tiem papīru blaķiem? Tagad sūtīs uzraugu, kas skaidros gudrības. Pec pusgada. Man nevajag, man ir divi advokati un divi tulki, piektdien iepazīšos ar trešo, varbūt tas būsi tu, mans anonīmais draugs.
From:(Anonymous)
Date:12. Maijs 2018 - 22:44
(Link)
'došos pie prokurora' nav kaut kāda padomju klasika?
[User Picture]
From:[info]zum
Date:13. Maijs 2018 - 00:58
(Link)
Ir gan , Staatsanwalt skan cēlāk?
From:(Anonymous)
Date:12. Maijs 2018 - 23:18
(Link)
starp citu, Tu jau te kādu padsmito reizi pēdējā pusgadā draudi nolikt Vāciju uz ausīm, bet reāli nekas vairāk par vienu nepareizu pārskaitījumu, šķiet, nav bijis.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:13. Maijs 2018 - 00:59
(Link)
Kādas muļķības.

> Go to Top
Sviesta Ciba