Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 25., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:07
Kameer smeereju brokastmaizi atradaas graamata. Vai Sveiciesu laimes formula ir slavenajaa sveiciesu sokolaadee? Izraadaas, ka ar sokolaades eesanu tur maz sakara, sveiciesi izreekinaajusi viddejos laimes formulas punktus iedziivotajiem:
1. Cilveeku uzticeesanaas cits citam.
2. Cilveeku daliiba briivpraatiigajaas organizaacijaas un biedriibaas.
3. Partneratieciibu skirsanaas indeks.
4. Bezdaraba liimenis.
5. Apmierinaatiiba ar valdiibu.
6. Veseliibas staavoklis.
Interesanti, ka veseliiba nav vis pirmajaa vietaa.

(2 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]nure
Date:25. Aprīlis 2018 - 16:08
(Link)
Manuprāt būt laimīgam nav prāta stāvoklis, būt laimīgam ir izvēle. Tu vari būt skumjšs un laimīgs. Priecīgs un laimīgs. Tā ir tava iekšējā izvēle, neviens tevi nevar padarīt nelaimīgu, cilvēkiem vispār patīk sadirst dzīvi ar tizlu attieksmi.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:25. Aprīlis 2018 - 16:20
(Link)
No vienas puses, jaa. Pamainiit attieksmi paliidz. Bet no otras puses, cilveeks vienu dienu juutas laimiigs, jo spiid saule. Naakamajaa dienaa liist un issti laimiigs vairs nejuutas. Protams es varu priecaaties, ka mums ir siltaaks, kaa Latvijaa un viss jauki zied. Bet no otras puses, driiz viss noziedees, kameer Latvijaa viss buus tiesi ziedonii. Laime ir praata staavoklis, bet laime nav eiforija. Apzinaaties realitaati, ar to reekinaaties, maaceet izdziivot dienu, priecaaties par siikumiem. Daudzi iebrauceeji saka, mums dzimtenee ir jaukaaks laiks, spiid spozaaka saule. Kaadelj vinji ir seit? Riebiigajaa Ziemelvaacijas klimataa, kur piecaas minuutes spiid saule un piecas minuutes smidzina riebiigs, auksts lietus?

> Go to Top
Sviesta Ciba