|
Marts 2., 2009
Comments:
te ir vieni salāti - patiešām labi.. tos olu veltnīšus vēl meklēju pa compi - man tur baiss bardax tajos failos.:)
Garneļu salāti Viegli pikantie salāti ir ļoti sātīgi.
4 personām Gatavošanas laiks – 5 minūtes + 15 minūtes garšas savilkšanai
600 g tīrītas garneles 30 g zaļo lociņu 1 sarkana paprika 1 tējk. Maggi „Garšas Burvība” 2 ēdk. Kikkoman Les Salt sojas mērces 1 ēdk. olīveļļas 3 ēdk apelsīnu sulas
1.Lociņus sasmalcini, bet papriku sagriez garneļu garuma plānos salmiņos.
2. Nelielā trauciņā ielej sojas mērci, apelsīnu sulu, eļļu un pievieno Maggi „Garšas Burvība”. Maisi, kamēr garšvielu granulas izšķīst.
3. Pārlej garneles, papriku un lociņus ar mērci un cilājot samaisi. Noliec malā uz 15 minūtēm, atkal samaisi. Pasniedzot pārkaisi ar smalki kapātiem lociņiem.
|
|
|
Sviesta Ciba |