Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 5., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:19
Pa burzmu nokārtoju sesiju un labi nokārtoju. Varēšu tagad ūdenvadiem un kanalizācijas trubām diametrus rēķināt, ka prieks.
Bet ar kursaprojektu sanāca trauksmaini. Rasējamo daļu atliku un atliku un atliku, līdz pēdējā nedēļā varonīgi uzvilku lapai rāmi un man nāca atklāsme, tiesa ne pirmo reizi, ka laikam tomēr vajadzēja mācīties par balerīnu :)
Paķēru Autocada grāmatiņu, ko gādīgais Petro bija iepircis vēl pirms gada, izkodu un savilku vienkāršas līnija, neko sevišķu, dažus agregātus no iekšpuses un ārpuses. Dekāne atvainojās par septiņnieku, jo darbs bijis labs, tikai tas rasējums.
Dievs ar rasējumu, vēl nelaimīgās vides tiesības turpina nomākt manu sirdi. Tās, kuras bija jānoliek pagājušjā semestrī, bet no darba uz eksāmeniem mani nepalaida. Pasniedzēja slima un jociņš par studentiņu ar ieskaišu grāmatiņu vienā rociņā un skābekļa aparāt kloķīti otrā, var izrādīties diezgan patiesīgs (bet vairs ne smieklīgs).

(6 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]divi_g
Date:5. Jūnijs 2007 - 18:44
(Link)
Labs darbs, kas padarīts, ar to arī apsveicu :)
[User Picture]
From:[info]zum
Date:5. Jūnijs 2007 - 18:48
(Link)
Šī bija vissmagākā sesija, visādas tur prakses un tā nejaukā rasēšana, klīst baumas, ka kļūs vieglāk, bet tādas jau vienmēr klīst.
From:[info]divi_g
Date:5. Jūnijs 2007 - 18:51
(Link)
Dažreiz jau arī kļūst vieglāk.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:5. Jūnijs 2007 - 19:01
(Link)
Eh, kā es rakstīdama par meteroloģiskajām novērojumu metodēm apskaudu tos, kuri bijuši tik gudri un jaunībā pabeiguši skolas, cik viņiem viegli un tādā garā. Bet nu, kam tagad viegli...
From:[info]divi_g
Date:5. Jūnijs 2007 - 19:07
(Link)
Dažreiz tā jaunības izglītība par labu nenāk, jo pieredzes par maz, lai to novērtētu.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:5. Jūnijs 2007 - 19:18
(Link)
Nu jā, bet vieglāk tak :)

> Go to Top
Sviesta Ciba