Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 4., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:48
Ārsta vizīte mājās 6 LVL. Par sudraba apdrošināšanas polisis neko nezinot. Man izdodas.
Upd. Jaunākā informācija - 10 LVL. Jāmaksā, ārsts rakstīs kvīti, kompānija atmaksāšot. Zvanīju kompānijai, skuju, neko neapmaksās, ja nu vienīgi nākamgad no ienākuma nodokļa kaut kādus grašus. Jājiet slimai uz poliklīniku? Jāzmanto pasīvā pretošanās? Atstāt ārsti pie slimās dūdas un iet pēc naudas uz automātu?

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]skuka
Date:4. Aprīlis 2005 - 12:05
(Link)
Kas tas par ārstu? Privātprakse, ja? Tā viņiem visiem maksā. No poliklīnikas gan jābūt lētāk. Sūti ārsti mājās bez naudas, apsoli samaksāt, kad iesiet uz poliklīniku. A ko tur lai dara, jāmaksā ir.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:4. Aprīlis 2005 - 12:24
(Link)
Nē, ģimenes ārsts parastais. Nupat izlasīju, kā ģimenes ārsti paši nosaka cenu. Tad nu noteica. Es jau izdomāju, kā izvairīties no maksāšanas. Vēlāk uzrakstīšu. Bet tagad - mazai dūdai temperatūra 40.
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:4. Aprīlis 2005 - 12:35
(Link)
Velns, tad tas gan ir absurds!!! Es saprotu, ka privātprakses ārsts var noteikt kādu maksu grib, un tā ir tava izvēle un rocība, kas nosaka, vai tu pie viņa ārstēsies vai nē... bet ja parastais, tipa - rajona poliklīnikas ārsts var noteikt, kādu taksi iedomājas... un, galevanis, bez ģimenes ārsta jau nevar, visiem jāreģistrējas, jo citādi netiek nekur soli tālāk... Dīvai tikai, ka tā polise nesedz šos izdevumus. kaut kas tur nav kārtībā, tā nevar būt! Mums ir privātprakses ģimenes ārsts, patiešām ļoti labs, vari jebkurā diennakts stundā ar viņu pa telefonu konsultēties, recepti jebkādu izrakstīs, ja vajag nosūtījumu pie cita ārsta - arī uzrakstīs bez vizītes maksas, nu jā, un gudrs arī, uzticams. Jau kādus 10 gadus visa ģimene, sākot ar mazākiem līdz opīšiem un omītēm pie viņa ārstējas, šausmīgi aizņemts, pārslogots, bet nekad neliek to manīt - atnāk pie omas un opja un atrod laiku uzklausīt visus bezgalīgos stāstus, neizrādot ne mazāko nepacietību... vispār, tikpat kā ģimenes cilvēks:)
Es pat viņam esmu padomu savas šķiršanās jautrājumā prasījusi, iedomājies. Nu - tipa, kā bērns to uztvers, un tā.
Un viņš arī prasa 10 ls par mājas vizīti! Bet tur ir, par ko maksāt.

> Go to Top
Sviesta Ciba