Grozgalvīša piezīmjlāde - [entries|archive|friends|userinfo]
Karlsons, kas dzīvo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[1. Jul 2006|15:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
izlasīju Ievas Lešinskas rakstu par Eliotu, sagribēju ko vairāk no viņa palasīties par tām nedaudzām druskām, kas līdz šim rokās nonākušas. Un tā daudz kas gaida savu kārtu, Ezra un Ģertrūde, Rasels un Ženē, Mūzils, Pamuks un Zilais speķis un tā varētu turpināt bezgalīgi, vells, cik sasodīti plāns tas kultūrizglītības deķītis, pa druskai no visa kā gadu gaitā sagrābstīts, bet nekā pamatīga.


tak jau kādās skolās drusku iets, bet nebija ļoti daudz tādu mācībspēku, kas aizrāva un lika domām rosīties: Eihvalds, Radzrobe, Valujevs, Skrābāne, Laķis, Rubene, Marta Rudzīte, Fennels, Lokmane, Nicole Nau, Šīve Vācijā un Ogriņš laikam bija tas puisis, kas izcili teorētisko fiziku lasīja, tik loģiski un pa plauktiņiem, ka ij man skaidrs tapa. Un tad vēl bij viens tāds ražens, sirms profesors, lasīja kādu no matemātikas speckursiem, ļoti fascinējošs bija savā pašpietiekamībā un izpausmēs. Varbūt tagad studentiem kas vairāk tiek no pasaules elpas.

lai nu Eliots uz ezis pagaida vēl brītiņu, man te tagad futbols ziniet..
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:1. Jūlijs 2006 - 17:13
(Link)
Vai tu jūties nevērtīgāka tāpēc, ka tavs kultūrslānis nav tik biezs kā (jā - kā kam?)?
[User Picture]
From:[info]zobgale
Date:1. Jūlijs 2006 - 17:22
(Link)
nevērtīgāka, protams, nē, bet man nebūtu nekas pretī Kristofera Riksa lekcijas paklausīties un lingvistikas kursā ko svaigāku par Čomska pirmo grāmatu apspriest..
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:2. Jūlijs 2006 - 02:19
(Link)
šito es neizdomāju, es to kaut kur izlasīju - vienkāršie cilvēki ir daudz laimīgāki, viņi nedomā par 'jēgu' , viņi vienkārši dzīvo. turpinājums iz manis pašas - kamēr citi tikai domā un domā, un dzīvot tā arī nepaspēj...
[User Picture]
From:[info]zobgale
Date:3. Jūlijs 2006 - 09:50
(Link)
es arī gribētu vienkārši jēgpilni dzīvot