reizēm rasa nenožūst - piesnigusi lodžija..

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 23., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:28 - piesnigusi lodžija..

(5 vārdi | gribi iečukstēt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:23. Decembris 2004 - 12:42
(Link)
Jauki. Man ar tām kautkā mainīgi. Tikai viena paliekoša draudzene jau visus 16 gadus ir (satieku viņu reti, jo ņemās pa mūzikas pasauli. šodien jāsatiek pēc ilgiem mēnešiem). Pārējās nāk periodiski
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:23. Decembris 2004 - 13:06
(Link)
man jau liekas, ka viss ir periodiski.. esam jau vairaakkaart runaajushas.. ka beigsies gads.. viena aizbrauks, citas studees.. nu kur nu kuraa.. un viss buus savaadaak..bet viss paliks,vinjas nekad nezudiis.. (ooj skan paaraak ideaalistiski un naivi.. bij domaats nu..ka.. draudziiba jau nepaaries)
un varbuut mees tiksimies peec gadiem pieciem kkur Pariizes kafuuzii un kopiigi iereeksim par pagaajusho un esosho.. :P

pastaaviigi..ir diivaini ar tiem cilveekiem,ko reti satieku.. jo jaa, vinji ir tie paliekoshie draugi, bet, vinji jau nezina, kas ar mani notiek.. un tad vairs nevar saprast, no kura gala lai kjeras klaat staastiishanai... un ir gruuti.. bet svariigi arii.. mjaa.. runaajot ar taadu draudzeni, kas kopsh pirmajiem soljiem liidz pat shodienai... bet sen nesatikta un nav ikdienaa.. rodas sajuuta, ka izkaapju pati no savas dziives.. mjaa..
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:23. Decembris 2004 - 13:18
(Link)
Nē, lūk šī īr draudzene, kura zinu, ka lai cik dienas, mēneši, gadi nebūtu pagājuī, viņa mani nav aizmirsusi. Un tad ir vienmēr tik daudz stāstāmā, tad ir tik daudz smiekli un tā.

Bet ja godīgi, tad man ar puišiem ir vieglāk sadzīvot.

> Go to Top
Sviesta Ciba