11.. Jul, 2022 | 09:19

Cik vieglāk ir novilkt savazātos Timberland un zeķes. Kodu neatskatoties, no iziešanas salāpīties. Kurš vilks nost kedas, un spēs sev uzvārīt pelmeņus?

Man tiešām vajag beibi blakus. Kad bija Laura, tas bija tikai starta kapitāls, kad aizskrēja pēc kebaba un kefīra, neko tādu neprasot. Ar L es iemācījos, ko jūtu pret meitenēm "neviens dzīvē nav tā par mani rūpējies." Saprotu, pat ne ģimenē nav pieredzējusi tādu ahuju un uzmanību. Šobrīd vajag man.

Mans ahujs nekad nebeidzās. Es cēlos 7os, pavadīt viņu uz pāris mēnešu darbu kaut kādā austrumeiropas veikalā, vakarā sagatavot viņai līdzņemamo ēdienu, kur komisijā atbrauca no UK pārstāvis, un noslaucīja sviedrus. Te ir nigērija. Tik milzīgas cenas nav pat UK. Kā jūs vispār strādājat (L dzirdēja sarunu UK pārstāvi, ar veikala vadītāju. tur nebija nigērija, bet par ārprātigi uzpūsto margin). Tas netraucēja dāvanu L, austrumeiropas kolektīvam izpist. Viņa aizgāja prom dienas vidū, lai iet ieskrieties. Tā vnk, iedurot visiem mietpilsoņiem acīs ar dakšiņu.

Es redzēju viņu darbā, veikalā neieejot. Viņa spīdēja, visu norijusi. Pat neticēju, kā staroja, jo nekad neliks vilties. Kaut bieži bija facepalm, kas notiek.

Vakarā gāju uz autobusa pieturu, noiet kopā uz ziepenes mājām. Bija reizes, kad zvanīju, ir traki daudz darba, šovakar neiešu.
Reiz arī biedēju, jo nokavēju autobusu, un zagos nopakaļus, biedēt. Neatceros, ko teicu, bet maniaka stilā. Viņai pamira elpa, jo gāja strauji, juta ka seko. Sapratu, tas ir vienas reizes šovs.
Biju izgājis whatever, ka par vēlu. Lai nav reālu maniaku. Ziepene ir so austrumeiropa.

Ticu, ASV nav risinājums, bet Eiropā ir labākas vietas, kur dzīvot.
Tāpēc kūdija brauk šurp, pat vēl mēnešus, kopš aizpisās.

Un visi ir muļķi, kas saka Laura aizbēga no manis. Arī gudrais Gatis.
Vovkam es vnk neiepisu pa muti, ko viņš "izanalizēja", strēbjot manu Rolton, besīgā pateicībā, dienām nevarējis paēst.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}