11.. Jul, 2022 | 03:36

Nu jā, par metenes cibu vēl zina svoboda. Biju pālī tik iemīlējies, ka jutu, tā jau ir Lauras krāpšana. Arī griezu ar nazi nost.
Arī perfekta humora izjūta, un viņai prāts griež, ka maz neliekās, Perfect drug.

Bet cibā esmu sapisis tik daudz dzīves. Un es turpināšu, jo man nav brain. Es neko nejūtu, bet smadzenes, pat bez informācijas, griež tā, ka nav elpas.
Skābes cilvēks teica ""tevi rubī ārā smadzenes" un tu esi četri. Viņš nolasīja mani pilnībā. Skābe, mums pirmajā reizē, kad viņš redzēja mani timelapse.
Suicide tad man nepienāks. Esmu jau redzējis miršanas skaitli, un tas ir ļoti tālu. Kaut kad dienās rakstīju 73, bet tas ir tikai mans dzimšanas gads.

Burvīgs video YT autoplay. "I'm a lonely boy" Nākamā ir Massive Attack. Kristīne jautāja, ar ko tur tevi varēja nopirkt? Smaidīju, un pateicu priekšā, tikai pateicoties, ka pajautāja. Massive Attack.

Freedom, without love, magic without love. Nu, nav nekā gudrāka par Masisve Attack.
Un beibes skalo prātu. Postēju Still Corners klipu, kurā rādīja statisku Feitas bildi, matiem plīvojot, kabrioletā, izslējusi rokas gaisā.
Sintētika ne tuvu vēl pazīstama, teica, tu vari tas būt, tu būtu, kas brauc pie stūres. No shit, man tas pat neiespējamākos sapņos nav iespējams. Only dreams.
Kā vēl pateikt, es Siguldā, uz tūristu ceļa, pogāju vaļā, gribēju izlaizīt. No no. smējās apjukumā, ne šeit.

Man vispār bija full open ar L. Kāpēc dzēru, neesot klāt, nezinu. Vnk alkoholisms.

L lūdza braucot uz ārzemēm "dari visu, braucam kopā". Kodēja nepārtraukti. Jau meklēju iespēju tikt pie labākā MacBook Pro.
Nu nē. Ja man nokārtos darbi, fiziskos es nevaru darīt. Vairs nekad dzīvot par beibes naudu. Mani tā izpisa dzīvot par G naudu. ES gribu nest mamutu mājās

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}