10.. Jul, 2022 | 20:45

Pēc 50g knapi pārgāju ielai (pārstartēju pc, lai var norm rakstīt), un sabruku uz asfalta. Ekselis neizslēdzas nekad. Domāju, Bolt, tiem 200 m. Bļaģ, bet jāiestata Revolut karte, jo nekāda cash. Tas būtu vieglāk, nekā tupēt uz zemes, bet telefons aizmirsts mājās. Pasēdēju minūtes 5, un neticami uzrāvos kājās, drebinoties ar spieķi.

Pārdevējai Vynotekā tikai smaidīju. Ļoti skaista krieviete, arī tetovēta, kā Feita. Tikai, es viņai to, formātā, atklāti jau esmu teicis. Viņa smaidīja toreiz kautrīgi, jo teksts bija patiess, un nenorunāts kaut kādā vafelē. Šodien viņa tāpat juta, kaut zināju, ka mutīti jātur. Formātā es neesmu.

Nevajag mani uztvert kā apdraudējumu. Es esmu apdraudējums tikai sev. Jā, piedzēries, es sapņoju, un pat tagad, knapi uzlāpījies, es smejos, kādu bulšitu esmu rakstījis. Tajā nebija nekā vairāk kā pālis, bet damage is done. Man vnk ļoti patīk "visas meitenes uz ielas. Sieva, ja vien tās nav mieles." Precētu es tikai Lauru. Tas nozīmē, jebkad vēl kādu sastapt IRL.

/14 zero zero/ laimīgākā dziesma pasaulē. Tāpēc sintētika manā dzīvē. Un Laura bija sintetika, cibā. Jau rakstīts, nelieto neko, pilnīgi neko. Smēķē cigaretes. Tuvu Dievs.

Esmu saglabājis viņas smēķēto, līdz galam nenopīpēto Winston.
Bērnu, es teicu, no manis nevajag. Neviens nezina, vai tas nebūs trauma. Man tikai sadūra muguru, nekāda sen pārgājusī Laimas slimība (kompjūteri rādīja, par 170 eiro, pašu lētāko, ko atradu pēc Feitas, pat traumās iznīcinātās smadzenes ir atkopušās. tu esi pilnīgi vesels), bet vienalga.

Es gribēju atkopties, jo biju iemīlējies Kristīnē, kas pateica, ka arī suņiem nesper ar kāju. Viņai arī bija pāris cibas, likās ka tura pavadā padsmit. Redzēja ko Feita ar mani izdarīja, un rakstīju veselu cibu. ļoti sirsnīgu, ne zivi, tikai viņai vienai. Mēs katru dienu runājām. Leitestos bija lasāma 2017. Izrādījās, tā nav Kristīne. Drūms mauciens beibei pa muguru, jo nogriezu ar nazi. Piedod, es kļūdījos.

Man ir vēl ciba, neapdeitota, ko rakstīju Laurai. Tas, kas es gribu būt, ne esmu. Tur ir tikai milzīga gaisma. Tikai Kristīne vēl par to zina, jo tik gaišu cilvēku reti var sastapt, un atdot visas atslēgas.

Labākaja cibā esmu meitene, lai neviens pat tuvu neatkostu. Nav vērts meklēt. Gadu nav update.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}