9.. Jul, 2022 | 15:12

Apple man riebjas (lai arī manas mīlestības turēja Apple), dēļ snobisma. Pizģec, kā sevi pasniedz. Un iekaķi cenu reiz 3.
To pašu var par to naudu iepirkt daudz daudz labāku. Ja salīdzina iMac ar pc, nav jau nekas traki dārgs, bet ja grib pro, nomirsti, es pat nezinu cenu vairs.
Rakstu uz Apple klavieres, bet 50 eiro bija max, ko dot, par jaunu, FB sludinājumā. 150, kā veikalā, ej dirst. Ir daudz labākas geimeru klavieres.

Ļooti patīkami taustiņi Apple. bet manā Borderland atklājās, ka ņihujā nevari intuitīvi trāpīt pa panelī ieslīcinātajām pogām. Nopirku tikai dēļ L, lai netraucē klaboņa, naktī strādājot. Labākais price/performance Logitec, par nieka 35 eiro veikalā, bija daudz krutāk, uztverē.

Patīk Apple, nesūdzos, patīkami viegli, bet kļūdīties taustiņā ir kā telefonā.
Un tā ir viņu labākā klaviere! Bļeģ, Stīvam Džobam lai miers, Es arī gribētu būt tāds žīds, lai pārdotu labas elektronikas, tuvu ne labākās.
Žids es esmu. Nomainīšu tautību, pie nākamās pases maiņas 2026. Gadu atceros, jo kā mani Feita izpisa, līdz tuvu pašnāvībai, reālam psihiatram. Nenožēloju sākumu, bet es tā viņu izbesīju, acīmredzot.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}