9.. Jul, 2022 | 13:46

Izpūšot pēdējos dūmus lodžijā, no pirmās cigaretes.

Tagadn es zinu, ir sen pāri pusvieniem dienā.
Es nodomāju. Tev visi saka, nevajag rakstīt. Padomāju tikai "Well. tu esi totāli ievēlies in well. D___s palīdzi", un zināju, ka atgriežos pirmkārt pie monitora. Nopirku pāris pelmeņu pakas, lai kaut ko apēstu vairāk par krekeriem, kurus pat Alise mēgina uzgrauzt.

Novadējies tik tālu, ka vnk nomodu pavadu webā. No Adobe, no žurx shit.
Izlasīju par monitoriem.

Esmu rakstījis, tā ir nekrofīlija, par ko psiholoģijas lekcijā kliedzu, laikam iedzēris. "Es esmu glaudījis kompi". Vēl veco. Ar jauno 2015, perfekti kalpojošo, uzturu ļoti draudzīgas attiecības, un vairos glaudīt, tikai domās pateikties, ka tik labi elpo.

Reņģe man pajautāja "tu esi arī vārdu iedevis viņam?". Auditorijai, protams, bija smieklīgi mūsu dialogs. Jūs saprotat, kā tuvu 2015, ir strādāt ar vienu kodolu un 2 Gb ram? Es viņu pat apskāvu, kad neuzkārās pie kautkādas magic sarežģītas operācijas. Lietām arī ir sava iedomāta vieta. Kā izturēsies, tā kalpos, un tur jau var iebraukt nekrofīlijā, jo mīļas lietas man nav tikai dzelzs un plastmasa.
Mašīnītes uzskatīju par beibēm, un arī runāju ar viņām.

Nu jā, manam mīļumam, ir labākais, veiksmīgākais saturs, par manām iespējām. Tālāk jau būtu geeku principi.
Iztīru ik pa mēnešiem, ļoti saudzīgi un rūpīgi.

Pēc pc nomaiņas radās reāla problēma. Nekas settingos un draiveros nepalīdzēja. Bilde, burti, lauž acis ārā.
Tolaik man deva kredītu, pat tik godīgi aizdevēji, kā SMS credit (no Ferratum un Bino turieties pa gabalu, ja pienāktu tāda stunda).
Ātra meklēšana webā, un par 300+ eiro vnk kā kebabs, monitors. Pēc draudziņa lsd, vai kā tur bija, crt laikam, jaunākās paaudzes lsd, – zivs skatījās un atskatījās tikai nedēļas laikā. Neticami statisks un tīrs attēls. Tīras krāsas, pat bez kalibrēšanas. Dell. Iesaku. Vismaz tobrīd labākais brends no lētā gala.

Ja ir kāposts, meibi neiesaku. 7 gadu laikā pamanīju, ka izdeg tonalitāte augšpusē, kad pagriezu iebūvētajā iespējā, 90 grādos, apkopot redzamo.
Ikdienā, 0 grādos, tas nav pat sajūtami.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}