9.. Jul, 2022 | 07:16

Alise, kur tagad tava brīnumzeme ir, Alise.

Pirmo reizi, kad gadiem lēju tualetē brāgu, ko turēju, lai puķēm būtu CO2, Laurai šeit dzīvojot, nenācu no virtuves ārā. Filtrēju dziru, un pisu, un domāju, wtf. Tik stiprs, necaurspīdīgs sūds.

Nācu uz istabu. Tad nomainīju L kaķim vārdu, jo redzēju, ka pretī pa koridori nāk Alise, ne [The] Kaķis. Es redzēju viņas vārdu. L to grūti pieņēma, jo Alise ir Kaķis, un punkc. Nu ok, tas ir rezidentūras vārds viņai.
L pārbijās. Zvanīja tētim, kas un kā, ja cilvēks dzer necaurspīdīgu huiņu. "Kas par jautājumu? Kurš tā dara?"
– Nekas nebūs. Būs slikts rīts.
Drīz pēctam Laura satina mantiņas, aizbrauca atpakaļ uz Siguldu. Lielākais daudzums, šeit esošo viņas mantu, ir apputējušā muzejā, nepakustinātā 2 gadus. Viss ir tajās pašās vietās, kur atstāja. 90% viss. Aizvācu tikai actually lietojamo piegultas plauktiņu, jo nu nevar tā, ka pašam nav kur uzmest pat miega zāļu tāfelīti.

Nu jā, un jau kādu pusgadu pēc L aizbraukšanas forever (ceru, kaut vai ne pie manis, bet atgriezīsies LV. ne mocīties šeit, bet pabūt savā brīnišķīgajā pilsētā) uz NL, uzliku Alisei Ingus Pētersona dziesmu. Tas nostrādāja tikai vienu reizi. Alisīte bija šokā, kaut ko skatījās telefona virzienā, un nevarēja noticēt, wtf. Gudrs kaķis, citreiz, otrreiz ignorēja "tu mani par muļķi uzskati?", izteiksmē.

Man abi kaķīši ir sirsniņas. Vienreiz jau Alise pasveicināja Kati. Pilnīgs kosmoss, vairāk par pļūtīzeru cilvēku connection. Jo connection jau ir viens, un cik tam vari pieslēgties. 3x 6 = 18, ir tupas šķēres kabelim, bet vismaz šķēres. Vēl sliktāk, ja tev nav nekā, ne redzes, ne šķēru.
Dievu lūgt ir tikai par jau iebūvēto Connection. Tas ir omni. Mēģināt pieslēgties, un to var no jebkuras vietas. Nav jāiet uz kristiešu baznīcu, kaut Connection ir nācis pretī, un izklājis tepiķi. Tas nav viegli, ja dzīvo savā hdd, ta hui, kaut vai SSD. Es runāju tikai par sevi šobrīd.

Ingus Pētersons – Alise

musulmaņi un mazticīgie nepazudīs nekādā ellē. tad Dieva vnk nav, jo Viņš ir pilnīgi labs

Es lohiem to rakstu? Reāli nesaprotu, ko daru. Cieni drusku vairāk cilvēkus.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}