8.. Jul, 2022 | 20:20

Robin & Royksopp Do It Again.

/wait for the build-up.
and do it agan/

Nu, es nevarēju vairāk par vienu reizi, bet tās pāris, pirms nojūdzās kabelis, bija pilnībā paēdušas, ļoti retu reizi pat vairākreiz manā vienā (G un pirmā cibiņa, kad aizgāju no G)
Veca perdeļa atmiņas. Es atbaidu, jo nekad man nevajag tuvoties. Es esmu pievemtā, 2 mēnešu nemazgātā grīda istabā. Tas, smejos, esmu 100% es. Neesmu. Istaba neesmu es, "Gatis approved", bet esmu pilnīgi apstājies, un nekas vairs nenotiks, tā nav izdedzināta zeme, tikai tirgus, kur man ir dokumentu uz šasijas numuriem, vērtība. Vienīgi Laura, exist or not.
Dievs jums palīdz, ka nodzēsu pārējo. Palīdz man visvairāk. Es tā gribētu lekt no balkona, ja nenodzēstu tās rindas.

Chill

Jā, Feita draudzīgi smējās. Tev ir bijušas tikai 3 sievietes 40 gados?! Jap. Draudzenes bija vairāk par puišiem. Ļoti daudz, bet kniebiens, pat likās meibi divas. Sajuka dēļ nevainību atlauzošās maukas, un maukas, kurai samaksāju, kad G bija laukos, bet taisīju šovu "davai pačučam, un lēnām kniebjamies". Noraidīja, jo nosaucu par mauku, un kas vispār par čučēšanu, ej nah. Atmodināja un izmeta vienā setā no stundu viesnīcas. Pohui, braucu taxi atpakaļ uz mūsu ar G vietu, Čaka muzeja mājā, turpināt kost. G, protams, zina, un bija nikna, paspēra zemes 5 min, un vēl padročīja epizodiski, bet kopumā tikai, ka tērēju bezjēgā naudu. Ciba nav vienīgā atklātības vieta. Un tad vnk lipa, uzsplaujot spieķim. Nekādas attiecības nenoturēju, jo domāju, esmu nekāds + visas atslēgtās opcijas. Texti un bildes, tikai pārdot var. Textus pat nevar pārdot.

Es arī esmu nekāds. Paņem savas aizlienētās acis rokās.

Atbalss no rietumu epasta "un QR kodu pieliec beigās"

Nu jā. neskaitot maukas.
1. G
G laikā un viņai zinot D., kas man uzstājot "skrienam", skrējām vasaras lietū, un viņai sāka vērties vaļā acis. nekad nebija patikas pret lietu, un viņa sāk apjaust cik lietus ir fāk. tālāk viņu nevedu. noraidīju visus kniebienus. G ir daudz coolāk, un saproti, ko tu tagad spēlē.
3. = cibiņa. dzērām un drāzāmies vienu vasaru. pālī vienam, savā īrētajā istabā man bija tuvu psihosomatikai – pisa pa muguru, un pirmo mēnesi, līdz beidzot norunājām vietu, man vispār dega pēdas. jūzeris varbūt ir nikns no tā, bet man pohui – viņam naistes bija motoreļļa. man Dieva mirdzums. jā, es vnk sāku draudzēties ar viņa draudzeni, un kopā trijiem kožot Lieldienās, es labi iedzēris jūzerim teicu. "Pēc urlu principiem, tev tagad man jāsit pa muti, es to cibiņu mīlu", Cibiņa bija klāt, arī kad ar jūzeri čurājām pie priedēm. Pagāja 2 mēneši, un es aizpisos no G forever. G izkārpīja zemes "tas nebija tā domāts, ka tev pēc mēneša būs naiste. mēs taču tikai norunājām pagaidām." HUJU G, tevi atmiņa, vai wishfull thinking piš – tu mani 2 mēnešus dročīji, lai es pametu šo vietu. That's ok. Vismaz tagad esam atkal draugi.
visi sapratīs, kas par jūzeri. nekrietni, bet pastāstīšu, ka Ie.K. vai Laura, ir tik nenosakāmas izvēles. Neko tālāk, jo nupat jau sākas trash. Par Ie.K. jūzeris nesaprata, kad jau bija attālinājies no viņas. Mamma, vēl pirms insulta, arī nesaprata. KAS? WTF? Kas viņā tāds ir?! skatot bildes manā datorā.

No one understand.

Bijām (100x rakstīts) Igaunijas braucienā, un Ie.K. kopējās ar G. un viņām bija ļoti kopīga valoda, kaut G ne tuvu nav skriptu uzrakstīšanai, kaut Ie. K-ai. esmu zvanījis par Flash, kā iestatīt to un to. Londonas dizaina skola advanced.
Laura savukārt savāca purniņu no Ie.K. – jā, esot līdzīga. Tikai princeses purniņš, un kā L guļ, kad nogurusi no staigāšanas. Par to raksta pasaku grāmatas.

Nu, man tas viss patīk, un piedzēries, pirms stundām 2-ām, klaigāju no virtuves neadekvātas atbildes uz mammas pilnīgi citiem jautājumiem. Man visa mīlestība paliek manī, un tā nav krāpšana. Es vnk esmu apjucis, un tad izvēlos tā arī turpināt, būt viens.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}